3 ayda polislik kazanılır mı?

storm51

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bunu yazma sebebim biraz olsun içimi dökmek. 12. sınıfım eşit ağırlıkçıyım. Bu sene YKS'ye gireceğim. Aslında hedefim YBS (yönetim bilişim sistemleri) okumak. 100-150k sıralama yapmam gerekiyor YKS de. Ve OBP 70, ben 0'dan çalışmaya başladım. Tam 9 Eylül'den bugüne kadar her gün ders çalıştım. İlk başlarda her şey istediğim gibi gidiyordu, güzel temel atıyordum hem de tek başıma netlerimi 3 denemede arttırmıştım. 38'lerden 45 50'lere çıkartmıştım. Hatta aralık sonunda yapılan 3D Türkiye geneli TYT denemesinde 70 neti gördüm sonra orijinalde 59.50 yaptım ve o günden sonra tekrardan eski seviyeme döndüm, işler kötü gitmeye başladı. AYT başlamıştım tam da o zaman o günden beri düzelemedim. Aşırı kötüyüm, belim ağrıyor, sigaraya başladım, netler düşüyor, MSÜ sonucum aşırı kötü geldi. B planım olan polisliğe yöneldim artık. TYT de 250 ham puan nasıl alabilirim? Bana bir yol yordam gösterin. Bu arada AYT'ye de gireceğim umarım TYT puanımı düşürmez, polis olabilir miyim yani? 3 ayda polislik kazanılır mı? Ayrıca mülakat esnasında torpile ihtiyaç var mı? Benim torpilim yok belirteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende de aynı şu an bende iyiye gitmem gerekiyorken kötüye gidiyorum ama hedefimi değiştirmedim sizde ilerleyin daha sınav yapılmadı şu an bende dahil çoğu kişi çok kötü yapacağım gibi söylemler ile ilerliyor ama sınav belki daha iyi geçecek o yüzden hedefinizi şu an değiştirmeyin.

Hocam bakın siz de aynı durumu yaşıyormuşsunuz. Yani biz ders çalışarak nasıl daha geriye gidiyoruz anlamadım. Sizce yanlış mı çalışıyoruz? Ben konuyu YouTube'dan dinliyorum kitap ile birlikte. Sonra soru bankasından soru çözüyorum çözerken de soru çözümü izliyorum sonra da deneme çözüyorum, bu sıralamada mı yanlışlık var?

Hocam her zaman bir şeyler yapıp karşılık alacağız ya da iyi olacak diye bir şey yok önemli bence bunları alamıyorken devam etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…