storm51
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Bunu yazma sebebim biraz olsun içimi dökmek. 12. sınıfım eşit ağırlıkçıyım. Bu sene YKS'ye gireceğim. Aslında hedefim YBS (yönetim bilişim sistemleri) okumak. 100-150k sıralama yapmam gerekiyor YKS de. Ve OBP 70, ben 0'dan çalışmaya başladım. Tam 9 Eylül'den bugüne kadar her gün ders çalıştım. İlk başlarda her şey istediğim gibi gidiyordu, güzel temel atıyordum hem de tek başıma netlerimi 3 denemede arttırmıştım. 38'lerden 45 50'lere çıkartmıştım. Hatta aralık sonunda yapılan 3D Türkiye geneli TYT denemesinde 70 neti gördüm sonra orijinalde 59.50 yaptım ve o günden sonra tekrardan eski seviyeme döndüm, işler kötü gitmeye başladı. AYT başlamıştım tam da o zaman o günden beri düzelemedim. Aşırı kötüyüm, belim ağrıyor, sigaraya başladım, netler düşüyor, MSÜ sonucum aşırı kötü geldi. B planım olan polisliğe yöneldim artık. TYT de 250 ham puan nasıl alabilirim? Bana bir yol yordam gösterin. Bu arada AYT'ye de gireceğim umarım TYT puanımı düşürmez, polis olabilir miyim yani? 3 ayda polislik kazanılır mı? Ayrıca mülakat esnasında torpile ihtiyaç var mı? Benim torpilim yok belirteyim.
Son düzenleyen: Moderatör: