Hayır imkansız demiyorum dostum bende son 3 ay kala bu netlerdeydim. Son 3 ay kala full ayt fen çalıştım ve 110k yaptım. Sende yapabilirsin zor değil. Ha ne olur bilgisayar değil benim gibi elektrik okursun. Fena olmaz hocam.
Asla imkansız değil disiplinli bir çalışmayla başarabilirsin. AYT'ye yüklenmen gerek fiziğede şans vermen lazım hocam dalgalar ve sonrası konular çok basit ve ezbere dayalı 4-5 soru geliyor, matematiğe asılman lazım söylediğin 10 neti nerelerden yapıyorsun?
Asla imkansız değil disiplinli bir çalışmayla başarabilirsin. AYT'ye yüklenmen gerek fiziğede şans vermen lazım hocam dalgalar ve sonrası konular çok basit ve ezbere dayalı 4-5 soru geliyor, matematiğe asılman lazım söylediğin 10 neti nerelerden yapıyorsun?
polinomlar , fonksiyonlar ,çarpanlara ayırma , 2.dereceden denklemler ve ayt deki temel kolay sorular , şimdilik böyle çünkü daha tam ayt matematiği bitirmedim ama bitirebilecğime güveniyorum zaten full ayt matematik basıyorum bu aralar
Polinomlar, fonksiyonlar, çarpanlara ayırma, 2.dereceden denklemler ve AYT'deki temel kolay sorular, şimdilik böyle çünkü daha tam AYT matematiği bitirmedim ama bitirebilecğime güveniyorum zaten full AYT matematik basıyorum bu aralar.
polinomlar , fonksiyonlar ,çarpanlara ayırma , 2.dereceden denklemler ve ayt deki temel kolay sorular , şimdilik böyle çünkü daha tam ayt matematiği bitirmedim ama bitirebilecğime güveniyorum zaten full ayt matematik basıyorum bu aralar
Bence tam tersi zor sorular yazdıkların. Kolay konulardan zorlayıcı sorular geliyor. Yazdıkların kolay konular ama soruları abartılı zor oluyor. Bence bir sayısal öğrencisinin beleş net dediğimiz konuları limit türev integraldir. Bunlardan bedava 10 neti toplarsın. Üstüne bir de diziler olursa çok iyi.