65 net öyle çok da kötü değil. Diğer hocamın dediği gibi AYT matematiğe abanırsanız bir ihtimal bence olur. 3 ay ucu ucuna yetebilir gibi sanki.
Hayır imkansız demiyorum dostum bende son 3 ay kala bu netlerdeydim. Son 3 ay kala full ayt fen çalıştım ve 110k yaptım. Sende yapabilirsin zor değil. Ha ne olur bilgisayar değil benim gibi elektrik okursun. Fena olmaz hocam.en son tyt netlerim : 28 türkçe 15 matematik 12 sosyal 11 fen
en son ayt 10 matematik 12 fen
yani ne öneriyorsunuz imkansızmı diyorsunuz
En son TYT netlerim: 28 Türkçe 15 matematik 12 sosyal 11 fen.
En son AYT 10 matematik 12 fen.
Yani ne öneriyorsunuz imkansızmı diyorsunuz.
polinomlar , fonksiyonlar ,çarpanlara ayırma , 2.dereceden denklemler ve ayt deki temel kolay sorular , şimdilik böyle çünkü daha tam ayt matematiği bitirmedim ama bitirebilecğime güveniyorum zaten full ayt matematik basıyorum bu aralarAsla imkansız değil disiplinli bir çalışmayla başarabilirsin. AYT'ye yüklenmen gerek fiziğede şans vermen lazım hocam dalgalar ve sonrası konular çok basit ve ezbere dayalı 4-5 soru geliyor, matematiğe asılman lazım söylediğin 10 neti nerelerden yapıyorsun?
Polinomlar, fonksiyonlar, çarpanlara ayırma, 2.dereceden denklemler ve AYT'deki temel kolay sorular, şimdilik böyle çünkü daha tam AYT matematiği bitirmedim ama bitirebilecğime güveniyorum zaten full AYT matematik basıyorum bu aralar.
Bence tam tersi zor sorular yazdıkların. Kolay konulardan zorlayıcı sorular geliyor. Yazdıkların kolay konular ama soruları abartılı zor oluyor. Bence bir sayısal öğrencisinin beleş net dediğimiz konuları limit türev integraldir. Bunlardan bedava 10 neti toplarsın. Üstüne bir de diziler olursa çok iyi.polinomlar , fonksiyonlar ,çarpanlara ayırma , 2.dereceden denklemler ve ayt deki temel kolay sorular , şimdilik böyle çünkü daha tam ayt matematiği bitirmedim ama bitirebilecğime güveniyorum zaten full ayt matematik basıyorum bu aralar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.