3 ayda sıfırdan matematik öğrenilir mi?

Dediğim gibi karekok sıfır ı çözdüm bu yıl. Sen de çözersen TYT matda çok ilerleesin bende 11'e başlıycam bu yil ve yazın tüm TYT'yi bitiricem.(yazı bekleme bence şimdiden başla)
Yoksa yetişemeyebilir.

Hayır diyenleri bir şey yapasım gelmedi değil.
3-4 haftada bile öğrenilir. Sıfırdan diyorsun ya sadece 11'in sıfır olduğunu düşünüyorum, tamamen sıfır biri toplama çıkarma da yapamaz neticede.

Hayır diyenleri bir şey yapasım gelmedi değil.
3-4 haftada bile öğrenilir. Sıfırdan diyorsun ya sadece 11'in sıfır olduğunu düşünüyorum, tamamen sıfır biri toplama çıkarma da yapamaz neticede.
Tamamen sıfırdan, moderatörün hatası başlığı yanlış vermiş demek istediğim matematik'te hiç temelim yok 11.sınıf matematiğine yetişebilir miyim olucaktı

Tamamen sıfırdan. Moderatörün hatası, başlığı yanlış vermiş. Demek istediğim matematikte hiç temelim yok ve 11.sınıf matematiğine yetişebilir miyim?
Yetişemezsin. 11 senede öğretilen bilgileri, 3 ayda öğrenebilecek biri olsaydın bu yaşta matematiğin sıfır olmazdı. Demek istediğim çok zeki insanlar 3 ayda öğrenebilir, imkansız değil ama o insanlar zaten 6-7 yaşında başarır bunu, 15 yaşında değil.

Bu 3 ay sırasında temel atabilirsin, öğrenme ve yapabilmeye başlaman daha uzun bir süre alacaktır. Ne kadar kısa sürede başlarsan o kadar iyi olur. Öğrenmek, gelişmek bir süreçtir.

Herhangi bir alanda bile 0 olsan 3 ayda çok şey değişir, 3 ay içerisinde çok yol kat edilebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı