3 ayda TYT konuları biter mi?

3 ay abanıp çalışsa Türkçe, Sosyal ve Fenden 65-70 net yapar zaten. Hedefi 3 ayda 40 net olmasına rağmen hala başlamaması çok garip geldi bana da.

Teşekkür ederim hocam bugünden itibaren telefonu vs bırakıyorum.

Bunlar hiç denem çözmemiş biri için nasıl?

Teşekkür ederim hocam bugünden itibaren telefonu vs bırakıyorum.

Size bir tavsiye vermek istiyorum. Sakın ertelemeyin. 1 gün ertelemeyi bırak, 1 saat ertelediğiniz an o gün gider. Hata yapmaktan korkmayın hata yaparak anlarsınız konuları. Bol deneme çözün. İnanın evde yaptığınız denemelerden 5 6 net belki 10 net fazlasını yapacaksınız zaten sınavda. Sadece çalışın. 3 ay dişinizi sıkın gerekirse dışarı çıkmayın. Çünkü bu 3 ay gerekeni yapmazsanız ya 1 sene daha aynı çileyi çekeceksiniz ya da pes edip bir yere çalışmaya gideceksiniz.

Hocam üstteki mesajıma da cevap verirseniz memnun olurum.

Hocam üstteki mesajıma da cevap verirseniz memnun olurum.

Hocam acil yayınları hakkında bilgim yok. Türkçede bilgi sarmal iyidir. Çözmüştüm zamanında. Üçbörtbeş yayınları da genel olarak orta seviye diyebilirim. Fen bilgisini çözmedim ama sosyal ve Türkçe denemelerini almıştım çok zor değildi. Normal seviyedir. Alınabilir bence. Ama dediğim gibi acil yayınları hakkında pek bilgim yok yalan olmasın.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…