3 ayda TYT programı önerisi

3 ayda TYT'yi amacım tam anlamıyla bitirmek değil, 70+ netlere ulaşabilmek. Rahat bir çalışma programı yapmak istedim kendime ama içinden çıkamadım. Günde 5-6 saat çalışabilirim okul yok. Şuan matematikte temelim yok, Türkçe ve Sosyal ve Fen ile birlikte 45-50 netlerdeyim. Yani matematikten en az 15 net yapmam gerekli. 3 ayda mümkün mü bilmiyorum ama günümün çoğu saati boş geçiyor kendimi denemek istiyorum. Sınava dilden gireceğim 3 ayda TYT programı önerir misiniz?

Mert hocadan konuyu dinle 345ten çöz ardından denemelere geç. Ben böyle yaptım TYT matematikte 1 senede sıfırdan +30 seviyesine çıkardım. Ama çok fazla branş denemesi çözmüşümdür. Mert hocanın kampı ve 345i bitirdikten sonra denemelerde 18-20 civarı geliyordu deneme çöze çöze eksikleri kapata kapata +30a sabitledim. Ha bir de 345 ağır gelmişti daha basit bir kitabım daha vardı karekök sıfır diye bir kitaptı onu da öneririm başlangıç kitabı olarak. 345 ile parelel çözülebilir.

TYT matematiğin tek olayı denemedir hatta genel olarak TYT'nin olayı denemedir. Asıl geliştiren şey denemeler oluyor. İstersen 3 tane konu anlatım kampı bitir yine de netler artmaz ama 2 tane branş deneme seti bitir netleri uçurur.

Fendede kimyayı halledebilirsin basit bir ders. Kimya derslerim kanalının 11 günde kimya playlistini 2-3 kez bitir ardından deneme çözümü izle. Deneme çözümünde kimya dersim İbrahim culun hoca var onu öneririm.

Mert hocadan konuyu dinle 345ten çöz ardından denemelere geç. Ben böyle yaptım TYT matematikte 1 senede sıfırdan +30 seviyesine çıkardım. Ama çok fazla branş denemesi çözmüşümdür. Mert hocanın kampı ve 345i bitirdikten sonra denemelerde 18-20 civarı geliyordu deneme çöze çöze eksikleri kapata kapata +30a sabitledim. Ha bir de 345 ağır gelmişti daha basit bir kitabım daha vardı karekök sıfır diye bir kitaptı onu da öneririm başlangıç kitabı olarak. 345 ile parelel çözülebilir.

TYT matematiğin tek olayı denemedir hatta genel olarak TYT'nin olayı denemedir. Asıl geliştiren şey denemeler oluyor. İstersen 3 tane konu anlatım kampı bitir yine de netler artmaz ama 2 tane branş deneme seti bitir netleri uçurur.

Fendede kimyayı halledebilirsin basit bir ders. Kimya derslerim kanalının 11 günde kimya playlistini 2-3 kez bitir ardından deneme çözümü izle. Deneme çözümünde kimya dersim İbrahim culun hoca var onu öneririm.
Çok teşekkür ederim hocam. Şuan antrenmanlarla matematik çözüyorum. Elimde 345 TYT mat kitabı yok ama Karekök sıfır var temel attıktan sonra Karekök sıfır çözmeye başlayacağım mert hocadan veya bıyıkli matematikten izleyip. Öyle apotemi gibi zor kaynaklara ihtiyacım olduğunu sanmıyorum zaten 15-20 net yapsam yeterli. Bunun içinde problem ve 12 konudan 15-20 net yapabilirim diye düşünüyorum. Geometri çalışmayacağım yani.

Türkçe ve sosyal zaten kolay çalışmadan sosyalden 13, Türkçe'den 28 net falan yapıyordum. Sosyalden felsefe ve din kavramları, Türkçe'den dil bilgisine bakmam gerekli sadece. Fen için ise fizik zaman kalmaz muhtemelen kimya ve biyoloji ne kadar çalışsam kâr Fen im çok iyi değil.

Branş denemesi önerin var mı hocam kolay-orta kaynak arasında. Bu arada branş denemelerine ne zaman başlamalıyım matematikte 12 konuyu bitirdikten sonra mı?

Birde hocam çalışma düzeninde ufak sorunlarım var rahata mı alıştım bilmiyorum hala sınav psikolojisine uyum saglayamadim herkes çatır çatır çalışırken ben sadece oturup video falan izliyorum. Muhtemelen çalışmayı bilmediğim icin oluyor bu. Şuana kadar sadece YDT çalışmam var Aralıktan beri. Sosyal medyayı sildim zaten, oyun ise 1 tane oynuyorum o da çok sık değil. Bu çalışma düzenini nasıl oturtabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı