3 ayda TYT yetişir mi?

• Konuyu başlatan Egqe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 337

Egqe

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Dil okuyorum YDT'de 80e yakın yapıyorum ama TYT kötü 20 Türkçe 10 sosyal 3 matematik falan sizce yetişir mi?

Kapasitene bağlı yani bilgi birikimine bir şeyler biliyorsan 1 ayda da biter ben sosyal hiç çalışmadım EA olmama rağmen TYT de fulledim AYT'de 34 çıkardım önceden biliyorsan daha kolay ama hiçbir şey bilmesen dahi 3 ayda biter.

İnşal.

İnşallah.

Tavsiyemi soruyorsan ytd de iyiysen gerçekten yani 70 üstü çıkarıyorsan hep 2 ay açma bile ytd de biraz daha yukarı diye biliyorum netler 70 üstü çıkıyorsa sınava 20 gün kalaya kadar full TYT çalış önce matematikten başla Türkçe çalışmana gerek yok deneme çözdükçe netin artar mat bittikten sonra dil bilgisi bakarsın en son sosyal.

Tavsiyemi soruyorsan ytd de iyiysen gerçekten yani 70 üstü çıkarıyorsan hep 2 ay açma bile ytd de biraz daha yukarı diye biliyorum netler 70 üstü çıkıyorsa sınava 20 gün kalaya kadar full TYT çalış önce matematikten başla Türkçe çalışmana gerek yok deneme çözdükçe netin artar mat bittikten sonra dil bilgisi bakarsın en son sosyal.

Öyle düşünüyorum bende hocam ya.

Her gün 5-6 saat çalışırsan 70 nete bile çıkabilirsin. Bu genelde azim meselesi ve ne istediğine bağlı. Öğretmenlik istiyorsan 70 net yetmeyebilir 80 net ve üstü yapman gerekebilir. Değişir yani, bir hedef belirle ona göre çalış bence.

Her gün 5-6 saat çalışırsan 70 nete bile çıkabilirsin. Bu genelde azim meselesi ve ne istediğine bağlı. Öğretmenlik istiyorsan 70 net yetmeyebilir 80 net ve üstü yapman gerekebilir. Değişir yani, bir hedef belirle ona göre çalış bence.

Öğretmenliğe TYT 70 net yetiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı