İstersen yetişir.
Kapasitene bağlı yani bilgi birikimine bir şeyler biliyorsan 1 ayda da biter ben sosyal hiç çalışmadım EA olmama rağmen TYT de fulledim AYT'de 34 çıkardım önceden biliyorsan daha kolay ama hiçbir şey bilmesen dahi 3 ayda biter.
İnşal.
İnşallah.
Tavsiyemi soruyorsan ytd de iyiysen gerçekten yani 70 üstü çıkarıyorsan hep 2 ay açma bile ytd de biraz daha yukarı diye biliyorum netler 70 üstü çıkıyorsa sınava 20 gün kalaya kadar full TYT çalış önce matematikten başla Türkçe çalışmana gerek yok deneme çözdükçe netin artar mat bittikten sonra dil bilgisi bakarsın en son sosyal.
Her gün 5-6 saat çalışırsan 70 nete bile çıkabilirsin. Bu genelde azim meselesi ve ne istediğine bağlı. Öğretmenlik istiyorsan 70 net yetmeyebilir 80 net ve üstü yapman gerekebilir. Değişir yani, bir hedef belirle ona göre çalış bence.
Belli değil çünkü her sene değişiyor. Ama 70 TYT neti geçen sene 8-9 bin getirmişti.Öğretmenliğe TYT 70 net yetiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.