2 milyona bile üniversite var. Kazanmak derken neden bahsettiğinize bağlı.
Eline kitabı alıp bi' ucundan başlayayım demek yerine neden buraya konu açmak ile vakit kaybettim sorusuna cevabı ile bu sorunun cevabı aynı. Git çalış kardeşim neden buradasın.
Aile dinlemiyor hocam.
Disiplinli ve kafasını vererek çalışan birisi lisede de 0 değilse yapabilir.Hocam ilk 200-150k içine girebilsem iyi olur. MSÜ'de 60 soru yaptım neti bilmiyorum tam olarak.
Doğru dediniz hocam.
Hala buradasın. Git çalış kardeşim başla hadi.Doğru dediniz hocam.
Evet bununla benzer bir methodum var hep gerektiğinde uygularım bir eyleme geçmek için o eyleme geçmen gerekir eyleme geçmeyi düşünmek ise bir süreçtir çünkü hala düşünme aşamasındadır ve yüksek ihtimalle eyleme geçmezsen o hep düşünce olarak kalır.Eline kitabı alıp bi' ucundan başlayayım demek yerine neden buraya konu açmak ile vakit kaybettim sorusuna cevabı ile bu sorunun cevabı aynı. Git çalış kardeşim neden buradasın.
Zaman kaybetmene lüzum yok.Yarın başlayacağım diye diye son 3 ay kaldı. Eşit ağırlıkta bir şeyler yapabilir miyim? Derece gibi bir hedefim yok.
Yarın başlayacağım diye diye son 3 ay kaldı. Eşit ağırlıkta bir şeyler yapabilir miyim? Derece gibi bir hedefim yok.
Yarın başlayacağım diye diye son 3 ay kaldı. Eşit ağırlıkta bir şeyler yapabilir miyim? Derece gibi bir hedefim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.