3 ayda YKS kazanılır mı?

Eline kitabı alıp bi' ucundan başlayayım demek yerine neden buraya konu açmak ile vakit kaybettim sorusuna cevabı ile bu sorunun cevabı aynı. Git çalış kardeşim neden buradasın.

2 milyona bile üniversite var. Kazanmak derken neden bahsettiğinize bağlı.

Hocam ilk 200-150k içine girebilsem iyi olur. MSÜ'de 60 soru yaptım neti bilmiyorum tam olarak.

Eline kitabı alıp bi' ucundan başlayayım demek yerine neden buraya konu açmak ile vakit kaybettim sorusuna cevabı ile bu sorunun cevabı aynı. Git çalış kardeşim neden buradasın.

Doğru dediniz hocam.

Evet bununla benzer bir methodum var hep gerektiğinde uygularım bir eyleme geçmek için o eyleme geçmen gerekir eyleme geçmeyi düşünmek ise bir süreçtir çünkü hala düşünme aşamasındadır ve yüksek ihtimalle eyleme geçmezsen o hep düşünce olarak kalır.

Yarın başlayacağım diye diye son 3 ay kaldı. Eşit ağırlıkta bir şeyler yapabilir miyim? Derece gibi bir hedefim yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı