3 aydır gelmeyen telefon

MustafaRR

Femtopat
Daha fazla  
Ağustos 2023'te MediaMarkt'dan 12000TL aldığım Realme GT 2 telefon 3 ay önce arızalandı arızada benim bir suçum yoktu telefonu şarja taktım açılmadı. Bu arada telefonu alırken 1000TL'ye 1 yıllık kasko yaptırmıştım. Garantiye verdiğimde telefonun anakartının yandığını ve muadil bir telefon vereceklerini söylediler. 20 gün bekledik ardından cevap gelmeyince aradık. Muadil telefonun Realme 11 (fiyatı 13000TL) olduğunu söylediler veya para iadesi alabileceğimi söylediler (iade 13000TL) bu arada MediaMarkt'ta Realme 11 13000TL yani bana yaklaşık 8 ay sonra aynı fiyattan telefon veriyorlar. O zaman o parayla aldığım parayla şimdi bozulan telefonumdan daha kötü bir telefon veriyorlar. Bizde tabii ki 2 seçeneğinde kabul etmeyip muadil telefon için öneri istediler MediaMarkt'a bakıp bir iki model söyledim ve bundan sonra 2 ay geçti ve hala bir şey yok. Arada aradık hala süreç devam ediliyor, cevap bekleniyor dendi. Sizce bu durumda ne yapmalıyım 3 aydır telefonsuz geziyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüketici hakem heyetine başvurmak için neyi bekliyorsun? 20 gün geçmiş, yasal süre dolmuş istediğini yapmak zorundalar.

Başvurucağım teşekkür ederim.

Genel merkez neresiyse en güzeli kapılarını bir çalmak olur ya da bu sürece ait tüm yazışma belge vs çıktısını alıp TÜketici Hakem Heyetinini yolunu tutabilirsiniz.
Herhangi bir yazışma yok ama müşteri hizmetlerini aramıştım bunları kullanabilir miyim?

Başvurucağım teşekkür ederim.

Herhangi bir yazışma yok ama müşteri hizmetlerini aramıştım bunları kullanabilir miyim?
Bu görüşme kayıtları heyet tarafından siz hangi tarihlerde olduğunu belirtirseniz satıcıdan talep edilebilir. Kayıt tutmak zorundalar hizmet kalitesi koşulları nedeniyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı