3 aydır göbeğim erimedi

2nattydu

Hectopat
Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır spor salonuna gidiyorum. Göbeğim eritmek kas kazanmak istiyorum ama göbeğim hala çok fazla 1 haftaya düğüne gideceğim ne yapabilirim 1 haftada?

Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır spor salonuna gidiyorum. Göbeğim eritmek kas kazanmak istiyorum ama göbeğim hala çok fazla 1 haftaya düğüne gideceğim ne yapabilirim 1 haftada?
Uğraştırır ama 1 haftada fark görürsün, 1 saat yürüyüş yapacaksın, eve geldiğinde yemek yemeden 30 dk önce 30dklık bir kardiyo yapacaksın ve günde öğününü 1 azaltıp, yediğin öğünlerde kalori sayısını düşürürsen sorun çözülecektir. (Bu süreçte bi tık tuvalet ihtiyacın artabilir :)

Su alımını yükseltin metabolizmanız hızlanacaktır, kalori açığı oluşturmaya devam edin, cardionuzu aksatmayın, aldığınız kaloriyi tek öğüne sermeyin yani demek istediğim 1500 kalori alacaksanız parçalara bölün onu gün içinde az ve sık yerseniz metabolizmanız aynı şekilde hızlanıcaktır.
1 hafta gibi kısa bir sürede çok etki beklememek lazım sabır ve emek işidir spor.
Sizin yerinizde olsam giyeceğim giysiye daha çok odaklanırdım bazı renkler siyah, lacivert, koyu gri, bordo gibi sizi daha zayıf gösterecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı