Merhaba, birkaç ay önce ek 10 GB internet paketi yapmıştım. Yenilenmesin diye yaptıktan 2 gün sonra iptal ettim. Faturam yenilendiğinde hattımda görünüyordu, daha önce yaptığımda da görünüyordu arayıp söylediğimde 1-2 günde gideceğini söylüyorlardı ve gidiyordu. Faturam yenilendiğinde yine aynı durum oldu bu sefer aramadım ve gitmedi ayrıyetten faturama yansımadı. Diğer fatura kesimde yine aynı durum oldu yenilendi ve faturaya yansımadı. Aradım haber verdim geçen ayda böyle oldu yansımadı falan diye, siz bu pakedi 2 ay önce yapmışsınız normalde kaybolması lazım ama 1-2 güne gider yeni faturada dediler gitmedi. Sistemde aylık ek 10 GB pakediniz aktif değil pasif görünmekte dendi. Ben hala kullanıyorum bu pakedi. İleride başıma sürpriz fatura çıkma ihtimali var mı? Sonuçta adamları aradım söyledim, ses kayıtlarımız hep kayıt altında. Fatura kesimine az kaldı bir sonra faturada ne olacak bakalım.
Valla sözleşmede yazıyordur belki ama, alabilirler bana sorarsanız. Hata olsa da paralarını alırlar. Müşteri hizmetlerini ses kaydı alarak sorun yansır mı ileride faturama şeklinde.
Valla paranızı çekerlerse geri alırsınız da uğraşabilirsiniz biraz. Bence siz fazla güvenmeyin ses kayıdına. Biraz daha arayın tekrar anlatın derim. Bu arada takipteyim ne çıkacak bakalım.
10 GB bedava internet mi kullanıyorsun?
Aklıma çok güzel bir espri geldi. Ama siyasi anlaşılacağı için ban yeme ihtimalimi göz önüne alarak yapmayacağım.
10 GB bedava internet mi kullanıyorsun?
Aklıma çok güzel bir espri geldi. Ama siyasi anlaşılacağı için ban yeme ihtimalimi göz önüne alarak yapmayacağım.
Dün konuyu açarken yazım yanlışı yapmışım sanırım ceza yedim
Dün müşteri hizmetlerini yeniden aradım durumu anlattım. İki aydır bu pakedi ücretsiz kullandığımı söyledim fakat yine sistemde görünmüyor. En son 18 Nisan’da iptal ettiğim ve daha sonra aktif etmediğimi söylüyorlar. Onları bu konu için iki kere uyardığımı ve süpriz bir fatura gelirse ulaşacağımı söyledim. Yardımcı olacaklarını söylediler. Eğer süpriz bir fatura olursa yeniden yazarım
Merhabalar. Firmalar geriye yönelik size borç çıkarabiliyor, her ne kadar ses kayıtları da olsa uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ben sizin yerinizde olsam BTK şikayet üzerinden bir kayıt oluştururum. Normal müşteri temsilcisi sizin probleminizi kendi programı üzerinden gideremeyebilir ancak BTK şikayetinden sonra sizi arayacak olan yetkili her türlü sorunu çözecektir.