3 aydır Wi-Fi şifresi vermemek için ev sahibinden kaçmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence şöyle yap.. Gece vakti adamın evine gir, çırıl çıplak resimlerini çek, bunları sosyal medyada yayınlayacağını söyle bir şey yapamaz..
Ve ben olsaydım "yakarım ulen bu dünyayı!!!" diyip ağız burun dalardım..

Hocam okurken sinir krizi geçirdim adeta. Tek taraflı düşünüyor bu amcamız. Aslında sizin hatanız olmuş biraz. İlk seferde hayır vermiyorum demeniz gerekirdi. Sonra şımarmışlar işte. Ayrıca düpedüz sizi tehdit ediyor. İletişiminizi kesmenizi öneririm ben.

Başıma böyle bir olay gelse ve interneti açmadığım için şalterleri indirseydi giderdim onu yapan her kimse ayakkabılarını dışarı atardım. ve kendi ayakkabılarımı da içeri koyardım eğer baktım hala olmuyorsa ciddi ciddi döverdim.

Polis çağır.
Kesin çözüm.
Bence sen en güzeli, kur bir gizli wifi ağı. Interneti kapattırdım de, kullanmaya devam et.
SSID gizlemek de iyi fikir.

Yahu ne uğraşıcan ihtiyarla...Bir daha tehdit ederse kolundan tut direkt polise götür ve götürürken yolda adamı bir az hırpala bakalım bir daha sana yanaşıyot mu? O veledide bir güzel patakla... Her kes haddini bilecek!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…