Polisi ara, tutanak tuttur. Ev sahibi kapına gelmeden önce telefon/kamerayla bir düzenek kur, geldiğinde video kaydına başla. Polis geldiğinde kaydı gösterirsin. Tutanak sayesinde kira sözleşmeni de iptal ettirirsin.
Okurken deli oldum, bu ne kardeşim. Ben böyle ş*refsizliğe hayatta tahammül edemem, bir de her şifre değiştirdiğinde kapıya hesap sormaya geliyormuş matrağa bak. Yaşlı maşlı demiyecen yapıştıracan ense köküne bi' tane bak nasıl akıllanıyor. Bunlara ailecek temiz bi' dayak lazım aslında da sonra biz suçlu duruma düşeriz. Bir daha geldiğinde vermiyorum de kardeşim, yine tehdit falan ederse alabiliyorsan video veya ses kaydı al sonra şikayet et n*amussuzları.
Konuyu okudum. Buna benzer bir şey yapmış hemen komşusu geri gelmiş. Şifreyi vermeyince şalterleri indiriyor.Şifreyi verdikten sonra; modem arayüzünden bağlı bulundukları MAC adreslerini engelleyebilirsiniz.
Hem şifreniz aynı kalmış olur hem de o kişiler bağlanamazlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.