3 aydır Wi-Fi şifresi vermemek için ev sahibinden kaçmak

• Konuyu başlatan ard26tr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 547
  • Görüntüleme 55.180
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka bir komşunuzla anlaşıp ssidleri aynı yapın ve modemim bozuldu diyin hem de diğer komşunuz range extender kullanıyorum diye yalan atabilir.

Okurken deli oldum, bu ne kardeşim. Ben böyle ş*refsizliğe hayatta tahammül edemem, bir de her şifre değiştirdiğinde kapıya hesap sormaya geliyormuş matrağa bak. Yaşlı maşlı demiyecen yapıştıracan ense köküne bi' tane bak nasıl akıllanıyor. Bunlara ailecek temiz bi' dayak lazım aslında da sonra biz suçlu duruma düşeriz. Bir daha geldiğinde vermiyorum de kardeşim, yine tehdit falan ederse alabiliyorsan video veya ses kaydı al sonra şikayet et n*amussuzları.

Aga önce bir axii atıcaksın, ardindan aardla sersemletip, yrdenla yavaşlatip, igniyle yakıp, bir temiz kombo yapacaksın, oh mis.

Son düzenleyen: Moderatör:
Köpek meselesine yorum yapmayacağım.
İnternet konusuna gelecek olursak hocam çok fazla sabretmişsiniz. Şifreyi değiştirin geldiğinde vermek istemediğinizi söyleyip kovun. Hala devam ederse yaşına bakmadan dövebilirsiniz. Cidden sinir bir durum parasını vermeden beleşe kullanıyor şifre değişince kapıya dayanıyor. Ben yerinizde olsam şimdiye kada çoktan gözüm dönmüş ve dövmüştüm. Oturduğum yerde okurken sinir krizi geçirdim.

Dayı konun kapandımı bilmiyorum ama.
Adamın internetini kıs sonra gelince de abicim bu internetin sınırı var çok kişi bağlanırsa yavaşlıyor de sonra bu benim sucum değil şifreyi verdim de fazla kişi bağlanınca yavaşlıyor zaten de adam ne yapabilir?
Çok benzer bir durum bende yaşadım yaşıyorum şu anda 8 kişi bağlanıyor internetime ADSL 8 MB internetime.

Okurken sinirlendim. Bu arada kullandığınız paket ve ISS nedir merak ettim.

Yapabilirseniz apartman değiştirin. Ama yeni taşınmışsınız galiba 2. bir taşınma zor olacaktır. Üstelik Depozito vs. vermeyeceğini söylemiş.

Bence kapıya ve şalterin olduğu yere gizli kameralar koyun. Ses kaydeden kameralar. Sonra bu olayları kaydedin ve araya "Ben sonuçta sizi kaydediyorum." tarzı bir laf sıkıştırın çünkü onlardan habersiz kayıt yaparsan cezayı sen yiyebilirsin ama arada kayıt yaptığını belirttiğin için bir şey olmaz. Ama çok iyi sıkıştırman lazım lafı. Ayrıca kameralar kaydı kendi içine yapmasın evinizin içinde bir cihaza kayıt edilirse dosyalar iyi olur çünkü her an kamerayı fark ederlerse kırabilirler. Ben beklerim onlardan.

Yeteri kadar veri topladığın zaman bunları polise, avukata vs. götür. Bilgisayarda da yapılan şeyleri kaydet modeme girenler, çıkanlar. Sana yaptığı saldırılar.

Köpek konusunda hayvan hakları savunan yerler var onlara başvur gerisi tamam.

Virüs atmak çok iyi fikir ama suçsuz iken suçlu duruma düşebilirsin.

Şifreyi verdikten sonra; modem arayüzünden bağlı bulundukları MAC adreslerini engelleyebilirsiniz.
Hem şifreniz aynı kalmış olur hem de o kişiler bağlanamazlar?

Şifreyi verdikten sonra; modem arayüzünden bağlı bulundukları MAC adreslerini engelleyebilirsiniz.
Hem şifreniz aynı kalmış olur hem de o kişiler bağlanamazlar?
Konuyu okudum. Buna benzer bir şey yapmış hemen komşusu geri gelmiş. Şifreyi vermeyince şalterleri indiriyor.

Öyle şey mi olur.Adamdaki arsızlığa bak.Bana kalsa başka şekilde hallederim de forumda sövme ya da dövmeli yorumlara nasıl bakılıyor bilmiyorum :)

İşte olduğum için konuya atılan mesajları takip edemiyorum. Akşam bütün yazılanları okuyacağım. Cevaplarınız için teşekkürler.
Akşama güncelleme gelecek..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı