daha ucuza burada kod satanlar oluyor ben geçen gün burada 3 aylık aldım aynı şekilde item satış ve Kinguin'i de takip ederseniz arada veriliyor en son Kinguin'de 85 TL idi Game Pass 3 aylık.
Güncelleme Kinguin'de şu an 170 TL alta kaydırınca sepete ekle demeniz yeterli:
daha ucuza burada kod satanlar oluyor ben geçen gün burada 3 aylık aldım aynı şekilde item satış ve Kinguin'i de takip ederseniz arada veriliyor en son Kinguin'de 85 TL idi Game Pass 3 aylık.
Böyle bi genelleme yok. Geçenlerde nvidia rtx sahiplerine kod verdi, onu kullanabildim mesela. 1 aylıktı ama o kodlar. Acaba onları mı ucuzdan satıyorlar diye düşündüm. Yoksa normalde de satılan 1 aylık "Trial" olmayan kodlar var. Sadece pahalı oluyor onlar.
Böyle bir genelleme yok. Geçenlerde NVIDIA RTX sahiplerine kod verdi, onu kullanabildim mesela. 1 aylıktı ama o kodlar. Acaba onları mı ucuzdan satıyorlar diye düşündüm. Yoksa normalde de satılan 1 aylık "trial" olmayan kodlar var. Sadece pahalı oluyor onlar.
Dostum ingilizcen mi yok türkçen mi yok anlamadım. DENEME diye yazıyor attığında da. Ben de sana deneme olmayan key'ler var diyorum. Yanlış bilgindirme yapmaya devam etme lütfen