Xbox 3 Aylık Gamepass Payfix'te 352,06 TL

Yanlış bilgi
daha ucuza burada kod satanlar oluyor ben geçen gün burada 3 aylık aldım aynı şekilde item satış ve Kinguin'i de takip ederseniz arada veriliyor en son Kinguin'de 85 TL idi Game Pass 3 aylık.

Güncelleme Kinguin'de şu an 170 TL alta kaydırınca sepete ekle demeniz yeterli:

https://www.kinguin.net/tr/category/80744/xbox-game-pass-for-pc-3-months-trial-windows-10-pc-cd-key

Eki Görüntüle 2296563

Güncelleme aynı şekilde item satıştada varmış 125 TL.

Burada Online bağlantı gerektiren oyunlar oynanamıyor diye biliyorum. Call of Duty Diablo gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
daha ucuza burada kod satanlar oluyor ben geçen gün burada 3 aylık aldım aynı şekilde item satış ve Kinguin'i de takip ederseniz arada veriliyor en son Kinguin'de 85 TL idi Game Pass 3 aylık.

https://www.kinguin.net/tr/category/80744/xbox-game-pass-for-pc-3-months-trial-windows-10-pc-cd-key

Eki Görüntüle 2296563

kendi hesabımda kullanabiliyor muyum kodu?

Burada Online bağlantı gerektiren oyunlar oynanamıyor diye biliyorum. Call of Duty Diablo gibi.

Kimse bilmediği konularda yorum yapmasın item satışdaki kod 3 aylık Game Pass almak ile aynı.

Kendi hesabımda kullanabiliyor muyum kodu?

Kullanabilirsin bende kendi hesabımda kullanıyorum hiç Game Pass alınmamış bir hesapsa kullanın ben daha önce bu satıcıdan satın aldım güvenli.

Kimse bilmediği konularda yorum yapmasın item satışdaki kod 3 aylık Game Pass almak ile aynı.

Kullanabilirsin bende kendi hesabımda kullanıyorum hiç Game Pass alınmamış bir hesapsa kullanın ben daha önce bu satıcıdan satın aldım güvenli.
hiç gamepass alınmamış bir hesap gerekiyorsa kendi hesabımda kullanamıyorum o zaman, daha önce defalarca gamepass kullandım.

Hiçbir kod daha önce Game Pass kullanılmış bir hesapta kullanılamaz.
Böyle bi genelleme yok. Geçenlerde nvidia rtx sahiplerine kod verdi, onu kullanabildim mesela. 1 aylıktı ama o kodlar. Acaba onları mı ucuzdan satıyorlar diye düşündüm. Yoksa normalde de satılan 1 aylık "Trial" olmayan kodlar var. Sadece pahalı oluyor onlar.

Böyle bir genelleme yok. Geçenlerde NVIDIA RTX sahiplerine kod verdi, onu kullanabildim mesela. 1 aylıktı ama o kodlar. Acaba onları mı ucuzdan satıyorlar diye düşündüm. Yoksa normalde de satılan 1 aylık "trial" olmayan kodlar var. Sadece pahalı oluyor onlar.

14 günü geçmeyen kodlar kullanıldıysa kod çalışır ama 14 günden fazla kod kullanıldıysa çalışmaz araştırabilirsiniz.

Ekran görüntüsü 2024-08-29 124518.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar trial key bunlar burda bulunanan çoğu insanın işine yaramaz yinede eyw.

Eki Görüntüle 2296563

14 günü geçmeyen kodlar kullanıldıysa kod çalışır ama 14 günden fazla kod kullanıldıysa çalışmaz araştırabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2296875
Dostum ingilizcen mi yok türkçen mi yok anlamadım. DENEME diye yazıyor attığında da. Ben de sana deneme olmayan key'ler var diyorum. Yanlış bilgindirme yapmaya devam etme lütfen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı