3 aylık köpeklerim kavga ediyor

Triumphal

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 3 aylık, 2 Golden Retriever ( Dişi, Erkek ) kardeşler sürekli kavga ediyor. 1 aydır evde besliyoruz henüz küçük olmaları ve hava koşullarının uygun olmayışı yüzünden. Geldiklerinden beri birbirleri ile uğraşıyorlar. Fakat son 1 haftadır öyle bir kavga ediyorlar ki erkek olan dişinin kulağını ısırıp koparmak istermişcesine kafasını sağa sola sallıyor. Dişi olanda acıdan inliyor. Sürekli gözümün önünde bulundurduğum için ikisini, hemen ayırıyorum. Fakat yanlarından ayrılmak zorunda oluyorum bazen, yokluğumda birbirlerini yaramalarından endişe ediyorum. Neden kavga ediyorlar, nasıl durdururuz? Çözümünü bilen arkadaşlar yanıtlarsa mutlu olurum.

Neden kavga ediyorlar sorusunun bir cevabı yok. Kavgayı başlatan yani sert şekilde saldırıyor dediğiniz yavrunun yapısı öyle ise onun önüne geçemiyorsunuz özellikle eğitimine uğraşmadığınız sürece.
Şimdiye kadar 10 yavru büyütmüşümdür, erkekler hep dişilere karşı böyle davranıyor maalesef.. Bir sebebi yok. Bir yavru olur dişiden bile sakin, bir yavru olur pitbull gibi neye saldıracağını şaşırır. Tabii başlarında anne olunca uyarıyor fakat sizde yokmuş sanırsam.

Bu kanal köpekler ve köpek dili hakkında önemli bilgiler veriyor bakabilirsiniz.
Videolarda çözüm bulamazsanız ara ara canlı yayın yapıyor konukların sorularını cevaplıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı