3 aylık TurkNet deneyimi

Genelde tüm sorunlar aynı kapıya çıkıyor altyapı her yerde aynı olmuyor her yerde ama düzenli gece 2 gibi kesiliyorsa altyapı kime aitse görüşün biri sizin hattınızı kullanıyor olma ihtimali var.

TurkNet farklı bir API kullanıyor, benim ev adresim Türk Telekom'un sisteminde görünmüyor bunan dolayı Türk Telekom üzerinden sorgulama yapan sitelerdede görünmüyor. Nedenine gelirsek belediyelerin içerisine yoldan geçenleri toplamaları. Şöyle cözebilirsin e-Devlet üzerinden bbk kodunu öğren, arayarak firmaları manual hesap oluşturmalarını talep et ama odan önce binandaki alt yapıdan emin ol fiber var mı daireye çıkıyor mu bir de hem fiber hem de DSL'de olabiliyor.

Son düzenleme:

Önceden Türk Telekom kullandım böyle bir sorun yaşamadım, Turkcell kullandım sorun yaşamadım, Vodafone kullandım yine aynı şekilde bir sorun yaşamadım. Bu böyle devam etti. Sorun giderilmezse TurkNet'i bırakacağım. Bu kadar net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…