3 bin TL anakart önerisi

EfeKox

Hectopat
Daha fazla  
Anakartımı değiştireceğim bazı sıkıntılardan dolayı iade işlemi yapacağım. İstediğim anakart özellikleri.
-AM4 soket (işlemci R7 5500x)
-4 adet RAM girişi 1.35v kullanıyorum RAM'lerde.
-İki tane M.2 girişi (1 tanesi 4.0 olursa çok iyi olur)
-Microatx
-LED girişi olan.

Bu özelliklerde anakart bakıyorum Max 3K bandında bakıyorum şimdiden teşekkür ederim herkese.

mATX diyor ben Micro diye yazdım ama doğru mu emin değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartımı değiştireceğim bazı sıkıntılardan dolayı iade işlemi yapacağım. İstediğim anakart özellikleri.
-AM4 soket (işlemci R7 5500x)
-4 adet RAM girişi 1.35v kullanıyorum RAM'lerde.
-İki tane M.2 girişi (1 tanesi 4.0 olursa çok iyi olur)
-Microatx
-LED girişi olan.

Bu özelliklerde anakart bakıyorum Max 3K bandında bakıyorum şimdiden teşekkür ederim herkese.

mATX diyor ben Micro diye yazdım ama doğru mu emin değilim.
MicroATX anakarta 2 M.2 olmaz, ATX bulunur ama.

Geri alıyorum, ASUS PRIME B550M-A AMD B550 Soket AM4 Ryzen DDR4 4600MHz (O.C) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

AMD AM4 soket: 3.Nesil AMD Ryzen™ İşlemcilerine hazır. Ürüne bunu yazmışlar ama 5000 serisi var bende

Anakart Gigabyte B550 Gaming X V2 ATX AM4 Amazonda 2650 TL düşmüş bekleme al derim
Ben LED dedim ama benim soğutma RGB girişi diyor LED girişinde çalışır mı RGB'ler

AMD AM4 soket: 3.Nesil AMD Ryzen™ İşlemcilerine hazır. Ürüne bunu yazmışlar ama 5000 serisi var bende

Ben LED dedim ama benim soğutma RGB girişi diyor LED girişinde çalışır mı RGB'ler
1684953562478.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı