3 bin TL bütçeye mouse

Xitana

Centipat
Makaleler
2
Claw grip şeklinde tutuyorum. Bütçem 3K iyi bu bütçeyi 400-500 aşabilirim mouse kafama yatarsa, benim aklımda birkaç mouse var ama size de danışayım dedim.

Hocam bu mouse test etmiştim arkadaşımındı hafif ve mükemmel bir şey biraz basit gözüküyor dış görünüşü fakat derseniz güzel görünen bir şey arıyorum Wraith e-Sports'da bir sürü bir birinden güzel mouse var.

Hocam bu mouse test etmiştim arkadaşımındı hafif ve mükemmel bir şey biraz basit gözüküyor dış görünüşü fakat derseniz güzel görünen bir şey arıyorum Wraith e-Sports'da bir sürü bir birinden güzel mouse var.
Dış görünüş pek önemli değil zaten,önemli olan ağırlığı bu logitech g305 99 gram ağır gelmeye başladı artık tam döndüremiyorum csde ağırlığından buda bana zaman kaybettiriyor maalesefki.

Dış görünüş pek önemli değil zaten, önemli olan ağırlığı bu Logitech G305 99 gram ağır gelmeye başladı artık tam döndüremiyorum CS'de ağırlığından bu da bana zaman kaybettiriyor maalesef ki.

Hocam haklısınız aynı fareyi kullanıyorum eskiden Valorant'ta immo elodaydım oyunubıraktım vesaire tekrar başladım mouse çeviremiyorum yani ben düşük sens oyuncusuyum mouse ağır sens yükseltsem oynayamıyorum hem mouse ağır hem düşük sens performans etkiliyor yakın zamanda bende değişeceğim.

Hocam haklısınız aynı fareyi kullanıyorum eskiden Valorant'ta immo elodaydım oyunubıraktım vesaire tekrar başladım mouse çeviremiyorum yani ben düşük sens oyuncusuyum mouse ağır sens yükseltsem oynayamıyorum hem mouse ağır hem düşük sens performans etkiliyor yakın zamanda bende değişeceğim.
Dpi fazla oluncada fazla gidiyor mouse valla bu logitech g305'i almasaydım keşke ama indirimde almıştım o yüzden pek sıkıntı değil

Claw grip şeklinde tutuyorum. Bütçem 3K iyi bu bütçeyi 400-500 aşabilirim mouse kafama yatarsa, benim aklımda birkaç mouse var ama size de danışayım dedim.

Ajazz AJ159 Apex tavsiye ederim hem hafif hem de ele oturan bir mouse 8KHz destekliyor Apex değil şu an Pro kullanıyorum 8KHz destekliyor ve gayet memnunum ve şarjı çok uzun süre gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı