1,5 - 3 bin TL bütçeye kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1500-3000 TL
DeathAdder V3 Pro'dan geçtim ben de. Elime biraz küçük gelse de Scyrox V6 çok kaliteli bir mouse. Arada sırada MCHOSE L7 Pro kullanıyorum arkadaşların dediği gibi küçük kalıyor. Helios 2 Pro S de bakılabilir bütçede.
Dikkat ediyorum da genelde insanların eline v8 daha rahat oturuyor galiba

Dikkat ediyorum da genelde insanların eline V8 daha rahat oturuyor galiba.

Tutuş farkı var hocam sadece yoksa aynı boyuttalar. V8 palm için V6 claw/fingertip için.

1750879581222.png

Hocam bunlara şarj istasyonu lazım mı?
Bir de hocam V6 ve V8 arasında sensör veya malzeme farkı var mı plastik kalitesi nasıl.

Dediğim gibi hocam, sadece kasa yapıları farklı. V6 claw/fingertip tutuş için, V8 ise palm kullanımına uygun. Şarj istasyonuna da ihtiyaç yok, kutudan çıkan USB Type-C kablosuyla doğrudan şarj edebiliyorsunuz.

Dostum aktif olarak Scyrox V8 kullanıyorum mükemmel bir şey 36 gram 8K Hz aldığımdan beri bataryası hala bitmedi (2-3 hafta olacak) yani kısacası direkt Scyrox V8 alın geçin çok memnunum ve önerdiğim herkes çok çok memnun kaldı. Ayrıca eğer tutuşunuz farklı ise V6 da alabilirsiniz, tutuşunuz nedir?

3 yıldır falan claw tutuyorum hocam ama zamanla elim büyüdü, mouse artık claw tutuşumda bile ufak geliyor. O yüzden sanırım artık palm tutuşlu bir mouse alacağım.
Hocam elimin ölçüsü18 cm boy 8.5 cm En'i var.

Teşekkür ederim hocam yardımcı olan tüm arkadaşlara. Son bir soru şarjı ne kadar süre gidiyor bir de içinden dongle çıkıyor mu?
Hayır normal type c den usb ile baya hızlı şarj oluyor zaten dongle ile birlikte dongle da ve mousede kullanman için type c den usb kablo çıkıyor.
bunun ile cevap verebilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı