3 bin TL bütçeye mouse

Claw grip şeklinde tutuyorum. Bütçem 3K iyi bu bütçeyi 400-500 aşabilirim mouse kafama yatarsa, benim aklımda birkaç mouse var ama size de danışayım dedim.

ATK blazing sky X1 al geç direkt yurt dışı falan hiç uğraşma, garanti bir mouse al bir şey yaşasan da Wraith bayağı ilgili, ama Ajazz'da sıkıntı yaşarsan uğraş dur.​

ATK blazing sky X1 bir de F1 var ikisine de bak birinde karar kıl bence ikisi de üzmez F1 38 gram X1 49 gram aralarındaki en büyük fark bu olabilir. Pardon hocam F1'in Ultimate'i 38 grammış aralarında 4 gram fark var sadece.

Extreme bütçeyi biraz aşıyor F1'de eğer bu Logitech'i bir şekilde iade edersem üstüne 2.5k koyabilirim ama iade edemezsem Pro Max alırım.

Extreme bütçeyi biraz aşıyor F1'de eğer bu Logitech'i bir şekilde iade edersem üstüne 2.5k koyabilirim ama iade edemezsem Pro Max alırım.

Pro da alsan olur Pro Max'ın tek farkı şarjı fazla gidiyor ve 5 gram daha fazla şahsen şarj benim için çok önemli değil zaten toplasan birkaç saatte şarj fulleniyor.

Hocam bu mouse test etmiştim arkadaşımındı hafif ve mükemmel bir şey biraz basit gözüküyor dış görünüşü fakat derseniz güzel görünen bir şey arıyorum Wraith e-Sports'da bir sürü bir birinden güzel mouse var.
Asusun Rog keris modeline bakabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı