- Makaleler
- 2
Claw grip şeklinde tutuyorum. Bütçem 3K iyi bu bütçeyi 400-500 aşabilirim mouse kafama yatarsa, benim aklımda birkaç mouse var ama size de danışayım dedim.
Claw grip şeklinde tutuyorum. Bütçem 3K iyi bu bütçeyi 400-500 aşabilirim mouse kafama yatarsa, benim aklımda birkaç mouse var ama size de danışayım dedim.
ATK blazing sky X1 al geç direkt yurt dışı falan hiç uğraşma, garanti bir mouse al bir şey yaşasan da Wraith bayağı ilgili, ama Ajazz'da sıkıntı yaşarsan uğraş dur.
Sağ ol hocam önerin için, aklımda Wraith mouseler vardı.
ATK blazing sky X1 bir de F1 var ikisine de bak birinde karar kıl bence ikisi de üzmez F1 38 gram X1 49 gram aralarındaki en büyük fark bu olabilir. Pardon hocam F1'in Ultimate'i 38 grammış aralarında 4 gram fark var sadece.
Extreme bütçeyi biraz aşıyor F1'de eğer bu Logitech'i bir şekilde iade edersem üstüne 2.5k koyabilirim ama iade edemezsem Pro Max alırım.
Extremenin farkları nedir?Pro da alsan olur Pro Max'ın tek farkı şarjı fazla gidiyor ve 5 gram daha fazla şahsen şarj benim için çok önemli değil zaten toplasan birkaç saatte şarj fulleniyor.
Extreme'nin farkları nedir?
Asusun Rog keris modeline bakabilirsin![]()
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam bu mouse test etmiştim arkadaşımındı hafif ve mükemmel bir şey biraz basit gözüküyor dış görünüşü fakat derseniz güzel görünen bir şey arıyorum Wraith e-Sports'da bir sürü bir birinden güzel mouse var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.