3 bin TL kablosuz fare önerisi

Pengon

Centipat
Daha fazla  
Yukarıdada yazdığım gibi 2500TL gibi bir bütçem var zorlarsam 3000TL olur. Bununla mouse almak istiyorum. Bu fiyata önerebileceğiniz kablosuz mouse var mı?

Not: Aktif olarak SteelSeries Aerox 5 kullanıyorum o seriden önermezseniz sevinirim.

Yukarıdada yazdığım gibi 2500TL gibi bir bütçem var zorlarsam 3000TL olur. Bununla mouse almak istiyorum. Bu fiyata önerebileceğiniz kablosuz mouse var mı?

Not: Aktif olarak SteelSeries Aerox 5 kullanıyorum o seriden önermezseniz sevinirim.

Scyrox V6 veya V8 hangisinin shapesini seviyorsan onu al teknik özellikleri aynı. Bu fiyata alabileceğin en iyi mouse kendisi.

Teşekkür ederim.
Sana linklerini de bırakayım.

Hocam konu dışı olabilir ama bu kadar pahalı Mouse'lerın farkı ne. Ben 800 TL'ye klavye+ mouse almıştım. Logitech marka.

Hocam konu dışı olabilir ama bu kadar pahalı Mouse'lerın farkı ne. Ben 800 TL'ye klavye+ mouse almıştım. Logitech marka.

Donanım olarak çok daha öndeler hocam. Düşük gecikme süreleri. Daha fazla ömür diyebilirim.

V8'in görüntüsü daha iyi gibi.

Aynı arkadaşın dediği gibi tepki sürelerinde farklar oluyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-02-23-23-23-49-275_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-02-23-23-23-49-275_com.android.chrome-edit.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 24

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı