3 bin TL M.2 SSD önerisi

hamzayk

Picopat
Daha fazla  
Bütçe 3000 civari
Anakart: MSI B550M Pro VDH.
Kaliteli olması yeterli günlük kullanım ve oyun için kullanacağım.

Geçenlerde DDR4 1 GB DRAM önbelleğe sahip okuma yazma hızı 7200/6200 MB/s PCI-Express GEN 4.0 destekleyen 1 TB M2 SSD Transcend MTE250S düşürdüm sahibinden üzerinden 2.el aldım ama çok performanslı ve sağlığı %100' dü henüz yeni almış 0 cihazdı sonuçta sahibi ve satmaya karar vermiş hemen kaptım bende ve 5 yıl garantisi vardı 2029 a kadar fiyatı çok makuldu 1800 TL ye kapattım cihaz 10 numara tavsiye ederim ara sıra 2.el platformlarına göz gezdirmekte fayda var diye düşünüyorum. ÖNEMLİ NOT: Oyun için alacaksanız " DRAM " önbelleğe sahip bir M2 SSD almanızı kesinlikle tavsiye ederim.

Düşüneceğim teşekkürler.

Tamamdır 2. el piyasaya biraz bakacağım pek güvenmiyorum ama temiz varsa düşünülür.

https://shbd.io/s/tCnJy2SV şöyle bir ürün buldum 2. el sence alınır mı? O fiyata.

Son düzenleme:
İkinci el SSD tavsiye etmem hocam, ne çıkacağı belli olmaz. Arkadaşın attığı S70 gayet güzel.

Evet doğru ama garantisi devam ettiği için bir sorun olacağını düşünmedim arada biraz fiyat farkı var o yüzden arada kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…