3 bin TL mikrofon önerisi

Parisli Dayı

Hectopat
Herkese iyi sosyaller,

Bu 4 mikrofon arasında kaldım. Havit dışında fiyatları çok yakın. Çok Mic kullanan birisi değilim ama yine de uzun vadeli gitmesini istiyorum. Sizce hangisini almalıyım? (Teknosa ve Beymen'de indirim kuponum var o yüzden Teknosa'dan attım ürünleri)

Fifine a6v: Fifine Ampligame A6V Yayıncı - Oyuncu - Gamer - Podcast - Youtuber RGB USB Mavi Mikrofon Fiyatı ve Özellikleri

Havit Gamenote GK50 Pro: Havit Gamenote GK50 Pro RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu ve Masa Standı Fiyatı ve Özellikleri

Razer Seiren V3 mini: Razer Seiren V3 Mini Mikrofon RZ19-05050100-R3M1 Fiyatı ve Özellikleri

HyperX Solocast: HyperX Solocast Standalone Microphone 4P5P8AA Fiyatı ve Özellikleri

Çok mic kullanmayan biri için havit iş görür mü sizce? uzun vadeli gider mi?

Son düzenleme:
Fifine a6v modeli ile Havit Gamenote GK50 Pro diğerlerine göre daha iyi. Alacaksan ikisinden birisini tercih etmelisin. Fifine birazcık bütçeni aşıyor olsa ki ses kalitesi ve diğer faydalı yönler açısından daha iyi. Ek bir bilgi daha vereyim, bende şuanda kalitesini sevmedim Midex V5 adlı bir mikrofon var. Default şeklinde sesi bana göre kötü geliyor fakat bazı uygulamalar aracılığıyla (Voicemeeter Banana, Realtek Audio Console) sesini podcast mikrofonu kadar güzelleştirebildim. Eğer hali hazırda mikrofonunuz bulunmakta ise Voicemeeter'dan kendinize güzel bir ayar çekip deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı