3 bin TL rahat sandalye önerisi

kimse 3000 TL ye koltuk öneremedi :S aşırı pahalı bence Gaming koltuklar ben normal koltuk kullanıyorum malesef.Bir koltuğun o kadar pahalı olmasına anlam veremiyorum.

Bak bulabileceğin en uygun koltuk bu ama çok rahat ettireceğini düşünmüyorum biraz geri yaslanmış sanki televizyon koltuğuna benziyor.

Hani çok kabada değil gayet rahat görünüyor ben hep bu tarz koltuklar kullandım.

Gönül isterki buna otur ama o parayı verdikten sonra o içine oturmazsa :D
BABA KOLTUĞU

Koçtaş Tercih edebilirsiniz şöyle bir koltukta çok rahat olabilir diye düşünüyorum.

Sizin anlıyorum ama malesef seçenek az uygun fiyatlı bir koltuk için yapabileceğim en güzel öneriler bu ipekmobilya ve koçtaştı.
Şahsen ipekmobilyanın koltuğu çok daha konforlu olduğunu düşünüyorum. Tabiki alan problemi olmazsa eğer ben bu tarz koltukları kullanmayı seviyorum. Gaming koltuktan çok daha rahat ve yarı fiyatına. önerilerim malesef ki bukadar daha fazla seçenek sunamadım. iyi geceler dilerim.

Bununla bilgisayara mı bakayım biraz tuhaf olmaz mı? Sanki tekerlekli daha iyi olur.
Çok özür dilerim Kendi kullandığım tarzdaki koltukları size önerdim.Biraz garibinize gitmiştir muhtemelen : )

Ancak gerçekten mükemmel bir konfor sağlıyor.Aşırı rahat ediyorsunuz.

Son düzenleme:
Evet güzelmiş bunlarda.

Muhtemelen aradığınız koltuk bu şekilde.

Arkadaşlar neler oluyor :) mutfak sandalyesi, berjerler havada uçuşmuş 😅

Hocam bakınız burada bütçenize uygun ürünler var, seçin alın, markada fena değildir, sorun çıkarmaz.

Arkadaşlar neler oluyor :) mutfak sandalyesi, berjerler havada uçuşmuş 😅

Hocam bakınız burada bütçenize uygun ürünler var, seçin alın, markada fena değildir, sorun çıkarmaz.

Seduna thunder Pro alacağım büyük ihtimalle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı