3 bin TL sıvı soğutma önerisi

hyxpr

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlıkta da belirttiğim gibi 2.5k 3K'ya en iyi sıvı soğutma modelini atabilir misiniz?

Başlıkta da belirttiğim gibi 2.5k 3K'ya en iyi sıvı soğutma modelini atabilir misiniz?

Sanırım kullandığın işlemci i3-12100F. Eğer gerçekten bu işlemciyi kullanıyorsan sıvı soğutma almana hiç gerek yok, sıvı soğutmaya işlemciden çok para vermen saçmalık olur.

Sanırım kullandığın işlemci i3-12100F. Eğer gerçekten bu işlemciyi kullanıyorsan sıvı soğutma almana hiç gerek yok, sıvı soğutmaya işlemciden çok para vermen saçmalık olur.
Kesinlikle. İşlemci modeline göre sıvı soğutma kullanmak daha mantıklı.
Bu soğutucu, bir çok güçlü işlemciyi serin bir şekilde çalıştırma performansına sahip.

Direk sıvı soğutmaya geçmek pekte mantıklı olmaz açıkçası.

i5-14400 veya i5-13400 almayı düşünüyorum fiyatlar yükselmeden sıvı soğutucuyu halledicem

Öyle mi diyorsunuz i5'lere geçmeyi düşünüyorum da ondan alacaktım açıkçası.

Hocam elinizde ki sistemi ve bütçenizi söyler misiniz? Daha iyi yardımcı oluruz.

i3-12100F (i5 alacağım yakın zamanda) ASUS Prime H610M-K D4 16 GB RAM ekran kartı olarak RX 6700 kullanıyorum.

Öyle mi diyorsunuz i5'lere geçmeyi düşünüyorum da ondan alacaktım açıkçası.

i3-12100F (i5 alacağım yakın zamanda) ASUS Prime H610M-K D4 16 GB RAM ekran kartı olarak RX 6700 kullanıyorum.

Alacağın i5 işlemcide öyle aman aman ısınan bir işlemci değil, kaliteli bir kule tipi alman gayet yeterli olur, sıvı soğutmaya boşuna para harcama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…