Başlıkta da belirttiğim gibi 2.5k 3K'ya en iyi sıvı soğutma modelini atabilir misiniz?
Kesinlikle. İşlemci modeline göre sıvı soğutma kullanmak daha mantıklı.Sanırım kullandığın işlemci i3-12100F. Eğer gerçekten bu işlemciyi kullanıyorsan sıvı soğutma almana hiç gerek yok, sıvı soğutmaya işlemciden çok para vermen saçmalık olur.
i5-14400 veya i5-13400 almayı düşünüyorum fiyatlar yükselmeden sıvı soğutucuyu halledicemSanırım kullandığın işlemci i3-12100F. Eğer gerçekten bu işlemciyi kullanıyorsan sıvı soğutma almana hiç gerek yok, sıvı soğutmaya işlemciden çok para vermen saçmalık olur.
Hocam elinizde ki sistemi ve bütçenizi söylermisiniz. Daha iyi yardımcı oluruz.i5-14400 veya i5-13400 almayı düşünüyorum fiyatlar yükselmeden sıvı soğutucuyu halledicem
Kesinlikle. İşlemci modeline göre sıvı soğutma kullanmak daha mantıklı.
Bu soğutucu, birçok güçlü işlemciyi serin bir şekilde çalıştırma performansına sahip.![]()
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusuinventus.com.tr
Direk sıvı soğutmaya geçmek pek de mantıklı olmaz açıkçası.
Hocam elinizde ki sistemi ve bütçenizi söyler misiniz? Daha iyi yardımcı oluruz.
Öyle mi diyorsunuz i5'lere geçmeyi düşünüyorum da ondan alacaktım açıkçası.
i3-12100F (i5 alacağım yakın zamanda) ASUS Prime H610M-K D4 16 GB RAM ekran kartı olarak RX 6700 kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.