3 bin TL SSD önerisi

Bütçe
3000
eğer bütçe 200tl artarsa exceria pro 300tl artarca k300 öneririm. harici olarak hızı önemli değilse o kadar dramli bir şey almak iyi olur.

Dramlı 2k ya böyle bir m2 ssd alabilirsin. 3k civarına çıkabiliyorsan dramlı pcie 4.0 bir sağlam m2 almanı öneririm.

Eğer bütçeyi 300 TL aşabilirsen;

Hocam bu SSD'yi aldım. Bugün geldi taktım. Normalde hızı 7000/7000 olması gerekirken
CrystalDiskMark'ta 1500 falan gosteriyor bunun sebebi nedir ve nasıl çözerim?

Hocam bu SSD'yi aldım. Bugün geldi taktım. Normalde hızı 7000/7000 olması gerekirken
CrystalDiskMark'ta 1500 falan gosteriyor bunun sebebi nedir ve nasıl çözerim?
Anakart ve işlemcin nedir?

ASUS TUF B450 Pro Gaming.
AMD 5 3600.
Anakartın Gen3 SSD destekliyor, dolayısıyla zaten 7000 MB/s hızları göremezsin. Ayrıca SSD'yi üstteki yuvaya tak, alttaki daha yavaş oluyor genellikle.

Anakartın gen3 SSD destekliyor, dolayısıyla zaten 7000 MB/s hızları göremezsin. Ayrıca SSD'yi üstteki yuvaya tak, alttaki daha yavaş oluyor genellikle.

Hocam üstteki slotun vidasını sökemedim bozulmuş herhalde. Bir hal çaresine bakacağım fakat aklıma bir şey geldi saçma bir fikirse kusura bakmayın fazla anlamıyorum. 2. ekran kartı kısmını PCI dönüştüren adaptörler var. Bunu taksam ve PCI4'e dönüştürsem 7000 hizlara çıkabilir miyim? Yoksa anakart gen3 olduğu için PCI4 çalışmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı