3 bin TL Steam bakiyesini nakite çevirme

Hocam bu başkalarına oyun alma mantığı nedir? Kavrayamadım pek.
Oyunun fiyatından %25 veya %30 satarak nakite çeviriyor. Hediye atıyor ama bir süre sonra Steam ban koyuyor.
Beyler elimde 3K TL Steam cüzdan parası var. En mantıklı şekilde nasıl nakte çevrilir?
Hocam hediye atma ile uğraşma ek olarak Steam hediye atmanı yasaklayabilir. Direk pazardan ucuza skin düşür sat. Uğraşmazsın hem.
 
En düşük kayıpla tlye çevirebileceğiniz şekil skin alıp bynogame den satmaktır ama ölü fiyata gidiyor bilgine. 2300-2500 arası gelir sana.
Valla o kadar geliyorsa iyi. Gamesatış az kesiyordu sanki . ama satılıyor mu hızlıca gs da?
Bu arada beyler bugün bir adam 800 tl lik bıçakları felan düşük fiyata sipariş et , sipariş veren kişinin 1-2 tl üstünde. Öyle birkaç bıçak alıp sat dedi o mantıklı mı peki?
İndirimli oyun satmak. Oyun 250 TL diyelim 250'e alıyorsun aldığın kişi sana 200 ödüyor. İndirim oranına göre değişir. Nakite çevirmek için bir yöntem.
Ama o riskli bişey belki alıcısı cıkmaz. Ya da kilitlenir diyen de var.
 
Bulabileceğin en çok indirime girmiş CS skinini alarak. Tercihen bir bıçak. Bilindik sitelerde satabilirsin. Eline tahmini 1400 1500 lira geçebilir.
 
Bulabileceğin en çok indirime girmiş CS skinini alarak. Tercihen bir bıçak. Bilindik sitelerde satabilirsin. Eline tahmini 1400 1500 lira geçebilir.
Kanka yuh 3k seyi zaten bizesattan yapsam %60 ı geliyor.
En iyisi oyun atma. Kasaları birden fazla hesaba aktar, oradan at hediye olarak indirimlerde. Hesabın hediye banı yese de diğer hesaplardan aktarırsın. Bence abine bırak, yine hesap dolandırılması olayına dönmesin.
Öyle de çok uzun olmaz mı ya?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı