3 bin TL'ye 1 TB SSD önerisi

Bütçe
3000 TL
1 adet M.2 yuvası bulunuyor uyumlu olur. Hız olarak tam verim alamazsınız gen 3.0 hızında çalışır SSD.

Bunu şimdi okuyabildim hız olarak tam verim alamam derken yani normalde örnek veriyorum SSD'nin orijinal hızı bir uygulamayı 10 saniyede açıyorsa benim bilgisayarim üzerinde 15 saniye içinde falan mi yoksa 20-25-30 saniyeleri bulacak kadar az mı verim alacağım?

Bunu şimdi okuyabildim hız olarak tam verim alamam derken yani normalde örnek veriyorum SSD'nin orijinal hızı bir uygulamayı 10 saniyede açıyorsa benim bilgisayarım üzerinde 15 saniye içinde falan mi yoksa 20-25-30 saniyeleri bulacak kadar az mı verim alacağım?
Yok hocam onunla alakalı değil o DRAM var SSD'de hızlı açılır. Hız olayı dosya aktarımı vs ile alakalı çok takılmayın.
@ixpatch, Bu arada işletim sisteminizi Exceria Pro SSD'ye kuracaksınız değil mi? Önceden kurulu bir windows yoksa tabii.

Yok hocam onunla alakalı değil o DRAM var SSD'de hızlı açılır. Hız olayı dosya aktarımı vs ile alakalı çok takılmayın.

Sağ olasın roxy bana kalsa Kingston alıp geçecektim senin tavsiyelerin sayesinde güzel bir SSD bulmuş oldum. Ufak bir tavsiye daha isteyeceğim. Anakartımı biliyorsun işlemcim amd ryzen 5 3600 Ekran kartım rtx2060 ve şuanki ramim 16gb (DDR4) bunu 32'ye yükseltmek istiyorum öncelikli olarak iki ram slotuna da 16-16 şeklinde taksam dar boğaz olur mu? Ve bana bilgisayarımı destekleyecebilecek güzel 32gb ram önerme şansın var mı (DDR4) olacak şekilde.

Sağ olasın roxy bana kalsa Kingston alıp geçecektim senin tavsiyelerin sayesinde güzel bir SSD bulmuş oldum. Ufak bir tavsiye daha isteyeceğim. Anakartımı biliyorsun işlemcim amd ryzen 5 3600 Ekran kartım rtx2060 ve şuanki ramim 16gb (DDR4) bunu 32'ye yükseltmek istiyorum öncelikli olarak iki ram slotuna da 16-16 şeklinde taksam dar boğaz olur mu? Ve bana bilgisayarımı destekleyecebilecek güzel 32gb ram önerme şansın var mı (DDR4) olacak şekilde.
Hocam bunun için konu açmanız daha iyi olur, bu şekilde yasak oluyor.

@ixpatch, bu arada işletim sisteminizi Exceria Pro SSD'ye kuracaksınız değil mi? Önceden kurulu bir Windows yoksa tabii.

Şu anki takılı olan SSD'me Windows kurulu fakat Exceria Pro'yu aldığım zaman buyuk ihtimalle işletim sistemimde eski diskte kalacağı için yenisini kurmam gerecek normal Windows kurma işleminden farklı bir şey yapmama gerek olacak mı?

Şu anki takılı olan SSD'me Windows kurulu fakat Exceria Pro'yu aldığım zaman büyük ihtimalle işletim sistemimde eski diskte kalacağı için yenisini kurmam gerekecek. Normal Windows kurma işleminden farklı bir şey yapmama gerek olacak mı?
Normal işletim sistemi kurma işleminden sonra farklı bir şey yapmanıza gerek yok hocam. Yeni SSD'in içine kursanız yeterli.

Normal işletim sistemi kurma işleminden sonra farklı bir şey yapmanıza gerek yok hocam. Yeni SSD'in içine kursanız yeterli.
ram konusunda yeni bir konu açtım dostum eğer musaitliğin varsa orda da bana ufak tefek bilgiler sağlayabilirsen çok memnun olurum. bu ssd yardımın için de ayrıca teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı