3 bin TL'ye ADSL/VDSL modem önerisi

Bütçe
Maksimum 3000 TL
Hocam attığımda yeterli olur sanki, zaten 50Mbps internet var, Wi-Fi 6 gereksiz olmaz mı? Neredeyse bin TL fark var ayrıca.

Hocam istersen farklı bir alternatifte var 2.el temiz Vodafone siyah renk HG658C V2 alıp yanına Xiaomi AX3000T alıp OpenWrt kurup WAN portuna PPPoE kullanıcı adı ve şifresini girdikten sonra modemi köprü moduna alarak bu sistemi kullanabilirsin bende aynı sistemi kullanıyorum ama bende TD 9970 V3 var böylece hem Wi-Fi 6 destekleyen bir sistemin olur hem de OpenWrt'nin nimetlerinden yararlanırsın bunlardan birisi Zapret kullanıp bütün yasaklı sitelere girebilirsin Discord ve Roblox'a girebilmek ayrıca bu sistem 2000 TL'yi geçmez.

Hocam istersen farklı bir alternatifte var 2.el temiz Vodafone siyah renk HG658C V2 alıp yanına Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurup WAN portuna PPPoE kullanıcı adı ve şifresini girdikten sonra modemi köprü moduna alarak bu sistemi kullanabilirsin bende aynı sistemi kullanıyorum ama bende td 9970 V3 var böylece hem Wi-Fi 6 destekleyen bir sistemin olur hem de OpenWrt'nin nimetlerinden yararlanırsın bunlardan birisi Zapret kullanıp bütün yasaklı sitelere girebilirsin Discord ve Roblox'a girebilmek ayrıca bu sistem 2000 TL'yi geçmez.

Hocam neler yaptınız ya :D bu dediğiniz sistemin videosunu daha önce görmüştüm, yine de 2. ele bulaşmadan bunu ucuz halletmeyi tercih ederim. Yalnız ben bu sistemi PC'me bağlıyorum, Zapret kurduğumuz routerı PC'ye de bağlayabiliyoruz değil mi?

Hocam neler yaptınız ya :D bu dediğiniz sistemin videosunu daha önce görmüştüm, yine de 2. ele bulaşmadan bunu ucuz halletmeyi tercih ederim. Yalnız ben bu sistemi PC'me bağlıyorum, Zapret kurduğumuz routerı PC'ye de bağlayabiliyoruz değil mi?

Tabii ki zaten router burada ana kaynak modem sadece interneti veren kablo görevi görüyor başka hiçbir görevi yok bu arada sistemi kurmak aşırı basit 20 dakika da her şeyi yaparsın ve kullanıma hazır olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı