3 bin TL'ye beyaz hotswap klavye önerisi

Bütçe
3000

mertosmantulu

Decapat
Daha fazla  
Bütçem 3 bin TL. Aula F75, Max modeli ve Ajazz AK820PRO var. Sıfırlarına baktım, ikinci ellerine baktım, iki tarafta da bütçemi aşmıyor. Önceliğim sistemim beyaz bir sistem dizdiğim için beyaz olmasını isterim. Önerebileceğiniz bir klavye var mı?
Bana yakın olan taraf Ajazz AK820PRO ve Aula F75Max ikisi de tatlı klavyeler. Ajjaz sıfırı bütçemi aşıyor. İkinci el bulabildim. Aula'nın sıfırı Amazon'da falan vardı en son, siz ne önerirdiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries Apex 3 TKL beyaz RGB kablolu oyuncu klavyesi diye bir ürün var hocam güncel fiyatı 2300TL hotswap mı bilmiyorum ama SteelSeries kalitesi...

SteelSeries Apex 3 TKL beyaz RGB kablolu oyuncu klavyesi diye bir ürün var hocam güncel fiyatı 2300TL hotswap mı bilmiyorum ama SteelSeries kalitesi...

SteelSeries kalitesi???

Bütçem 3 bin TL. Aula F75, Max modeli ve Ajazz AK820PRO var. Sıfırlarına baktım, ikinci ellerine baktım, iki tarafta da bütçemi aşmıyor. Önceliğim sistemim beyaz bir sistem dizdiğim için beyaz olmasını isterim. Önerebileceğiniz bir klavye var mı?
Bana yakın olan taraf Ajazz AK820PRO ve Aula F75Max ikisi de tatlı klavyeler. Ajjaz sıfırı bütçemi aşıyor. İkinci el bulabildim. Aula'nın sıfırı Amazon'da falan vardı en son, siz ne önerirdiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Seçtikleriniz gayet güzel hocam. Kafanıza yatanı alın, alternatif olarak buna da bakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_3162.png
    IMG_3162.png
    311,8 KB · Görüntüleme: 20
200 daha ekle F75 Max al derim en azından ekranı vs var.

Aynı fiyata var zaten hocam keycapsleri orijinal olduğu ve limited versiyon olması hoşuma giti.

Lan klavyeyi hanginiz aldı lan tükenmiş hüüü.

Şimdiden hayırlı olsun hocam. ☺️

Klavyeyi tam alacağım stok bitmiş yazdı şansıma **** muhtemelen buran birisi aldı 😂 o arkadaşa hayırlı olsun.

Dosya Ekleri

• IMG_3174.png
    IMG_3174.png
    274,8 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_3160.jpeg
    IMG_3160.jpeg
    412,7 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı