3000 TL'ye hotswap klavye önerisi

Gorkem461

Hectopat
Katılım
17 Ağustos 2018
Mesajlar
542
Çözümler
1
Arkadaşlar elimde G413 klavye var, klavye güzel fakat keycaplerin tırnakları sürekli Switch'in içinde kırılıyor ve tuşlar tutmuyor. Zaten CTRL tuşu da algılamamaya başladı, söküp temizlik bile yapamıyorum. Bu yüzden parça değişimi kolay olsun diye hotswap klavye arıyorum.

Klavyede aradıklarım:

-Gövdesi mümkünse beyaz olsun ve metal olsun plastik oluyorsa da kaliteli bir plastik olsun.

-Tam boy klavye istiyorum fakat pek yok galiba olmazsa numpadsizde olur.

-Switch ve keycapler orijinal olarak bulunabilir olsun ve kaliteli olsun uzun süre kullanmak istiyorum no name veya dandik marka istemiyorum.

-Kablolu olsun gördüğüm kadarıyla kablosuz klavyelerde var ama boşa para ödemek istemiyorum (seçenek yoksa kablosuzda olur mecbur ama kabloyla kullanırım)

-Switch olarak kararsızım FPS oyunları oynuyorum ve pek fazla ses çıkartsın istemiyorum (sesi çok çıkmasada güzel tok bir sesi olmalı) sanırım red Switch iyidir.

-Ses tekerleği olursa çok iyi olur.

Bu özelliklerde iyi bir marka uzun ömürlü klavye arıyorum fakat Türkiye'de pek model yok galiba, bir de klavyenin parçalarını alıp toplama yapanlar var bilemedim. Sizce daha mı mantıklı, yazarsanız sevinirim. Bütçem 2500-3000 gibi ama fazla mı söylüyorum az mı piyasayı tam bilmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Uzun ömürlü, kaliteli klavye.

Paranızı çöpe atmak istiyorsanız alabilirsiniz.
 

Uzun ömürlü, kaliteli klavye.


Paranızı çöpe atmak istiyorsanız alabilirsiniz.
Başka önerileriniz varmıdır? Gamakay tk68 nasıldır?
 
3000e çıkabiliyorum diye zorlamaya gerek yok 2K da olur yeter ki uzun ömürlü Switch'leri bulunabilir bir model olsun.

Hot swap olan herhangi bir klavye uzun ömürlü olur zaten. Arkadaşın attığı klavye de iyi onu da alabilirsin. AliExpress de oluyor mu bilmiyorum ama Amazon da karta taksit yapılabiliyor.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı