3 bin TL'ye F/P kreatin ve protein tozu önerisi

Hangisi uygunsa onu olun alın dediğim gibi marka çok fark etmez ikisinde de aroma tercihi var ama çoğu aromada kötü oluyor bende protein ocn Dragon blood aromalı var çok güzel değil ama midede bulandırmıyor tabii.

Anladım peki sadece keratin alsam gene sorunsuz kas yapabilirmiyim?

Bunlar ne peki ve hangisini almamı önerirsiniz?

Anladım peki sadece keratin alsam gene sorunsuz kas yapabilirmiyim?
Sorunsuz kas yapman için, uyku, beslenme ve disiplinli sürekli antreanmanla olacak birşey. Diğer takviye edici gıdalar adı üstüne takviye için.

Kas yapımı için, Günlük kilonun 2 katı protein yiyerek en sorunsuz kası yaparsın kısaca

Eki Görüntüle 2609526

Bunlar ne peki ve hangisini almamı önerirsiniz?
Onlar hediyelik istediğini al

Ne oluyor neler onu bilmiyorum ben.

Ne oluyor neler onu bilmiyorum ben.
Birtanesi preworkout ürünü, (yani antrenmanda geçici, performans artıcı, kafein odaklı) diğeri de aminoasit sinidirim kolaylaştırıcı gibi birşey.

Motive olsun veya işe yarıyor mu diye test etmek amacıyla beast olanı seç, anteranman öncesi iç karıncalanma veya daha fazla terleme veya daha fazla enerjik hissediyorsan preworkout'un genel amacını öğrenmiş olurusun. Tek kullanımlık ikiside.

Hocam bunu satın aldım şu anlık yeter mi yoksa bunuda alayım mı?
Bilindik markalar al. İlla alıcam diyorsan:

Önlem amaçı da söyleyim: Süt, yumurta gibi ürünlere alerjin varsa sıkıntı olabilir. Bu ürünlerin içeriğinde bunlar mevcut çünkü.

Ha bide yeni başladıysan kan tahlili ver. Takviyeleri kullandıktan sonra 1 ay sonrada tekrar kan tahili ver çok işine yarar.

Peki hocam bu keratini sadece su ile mi karıştırarak tüketebilirim yoksa süt yoğurt kendime göre tarifler yapabilir miyim?

Peki hocam bu keratini sadece su ile mi karıştırarak tüketebilirim yoksa süt yoğurt kendime göre tarifler yapabilir miyim?
Kreatini su ile normalde. Fantezi yapacaksan, veya tarifler için olabilir denemen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…