3 bin TL'ye gamepad tavsiyesi

• Konuyu başlatan ca9an
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 239
Bütçe
3000

ca9an

Megapat
Yer
Muğla
Herkese selam. Wl oynarken yaşanan talihsizlikler sonrası Fantech EOS Pro gamepadim aramızdan ayrıldı. Zaten kendisinden de hiç memnun değildim. Yerini dolduracak bir gamepad arıyorum. Genelde FC26, Forza'ya da hikayeli oyunlar oynarım. Bütçe olarak 3 üstüne çıkmak istemiyorum. 1.5 olan ile 3 olan arasında abartı fark yoksa uygun olanı tercih edebilirim. Sosyalde bakındığım kadarıyla şu kollar sürekli öneriliyor ama karar veremiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

Gamepower Force
Gamesir Nova 2 Lite
Gamesir Super Nova
Gamesir Cyclone 2

Herkese selam. Wl oynarken yaşanan talihsizlikler sonrası Fantech EOS Pro gamepadim aramızdan ayrıldı. Zaten kendisinden de hiç memnun değildim. Yerini dolduracak bir gamepad arıyorum. Genelde FC26, Forza'ya da hikayeli oyunlar oynarım. Bütçe olarak 3 üstüne çıkmak istemiyorum. 1.5 olan ile 3 olan arasında abartı fark yoksa uygun olanı tercih edebilirim. Sosyalde bakındığım kadarıyla şu kollar sürekli öneriliyor ama karar veremiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

Gamepower Force
Gamesir Nova 2 Lite
Gamesir Super Nova
Gamesir Cyclone 2

Cyclone 2 iyidir.

Aralarındaki en mantıklı seçenek Cyclone 2. Sana Super Nova ile arasındaki farkları anlatayım:

Cyclone 2’nin daha iyi olmasının nedenleri:
  • Mekanik tuşlar
  • Mekanik D-Pad
  • Tetiklerde mekanik ve hall effect arasında geçiş yapabilme özelliği
  • Pil kapasitesi daha düşük olmasına rağmen daha uzun pil ömrü
  • TMR analoglara sahip olması
  • Daha hafif tasarım
  • Daha iyi arka tuş yapısı
  • Telefon tutucu desteği
  • 3.5 mm jack girişi bulunması
Super Nova’nın Cyclone 2’ye karşı avantajları:
  • Tuş dizilimi değiştirilebilir
  • Ön yüz plakası değiştirilebilir
  • Kaymaz silikon kaplama
Farklara bakıldığında Cyclone 2 özellik açısından belirgin şekilde önde.
Ancak bu, Super Nova’nın kötü bir cihaz olduğu anlamına gelmiyor sadece donanım bakımından Cyclone 2 biraz daha üstün.
Her iki cihaz da kullanıcıyı memnun eder; burada asıl önemli olan bütçen.
İkisi arasında yaklaşık 800–1000 TL fiyat farkı bulunuyor.
Eğer bu farkı karşılayabiliyorsan Cyclone 2, verdiğin paraya kesinlikle değer.
Ama bütçeni zorlamak istemiyorsan, Super Nova ile de gayet memnun kalırsın.

Aralarındaki en mantıklı seçenek Cyclone 2. Sana super Nova ile arasındaki farkları anlatayım:

Cyclone 2'nin daha iyi olmasının nedenleri:
  • Mekanik tuşlar.
  • Mekanik D-pad
  • Tetiklerde mekanik ve Hall effect arasında geçiş yapabilme özelliği.
  • Pil kapasitesi daha düşük olmasına rağmen daha uzun pil ömrü.
  • Tmr analoglara sahip olması.
  • Daha hafif tasarım.
  • Daha iyi arka tuş yapısı.
  • Telefon tutucu desteği.
  • 3.5 mm jack girişi bulunması.
super Nova'nın Cyclone 2'ye karşı avantajları:
  • Tuş dizilimi değiştirilebilir.
  • Ön yüz plakası değiştirilebilir.
  • Kaymaz silikon kaplama.
Farklara bakıldığında Cyclone 2 özellik açısından belirgin şekilde önde.
Ancak bu, super Nova'nın kötü bir cihaz olduğu anlamına gelmiyor sadece donanım bakımından Cyclone 2 biraz daha üstün.
Her iki cihaz da kullanıcıyı memnun eder; burada asıl önemli olan bütçen.
İkisi arasında yaklaşık 800–1000 TL fiyat farkı bulunuyor.
Eğer bu farkı karşılayabiliyorsan Cyclone 2, verdiğin paraya kesinlikle değer.
Ama bütçeni zorlamak istemiyorsan, super Nova ile de gayet memnun kalırsın.

Hocam çok teşekkürler, harika anlatmışsınız. Bütçemi zorlamaya çok da gerek yok gibi. 2500 civarında daha iyi seçenek yoksa Super Nova'yı birazdan sipariş vereceğim.

Hocam çok teşekkürler, harika anlatmışsınız. Bütçemi zorlamaya çok da gerek yok gibi. 2500 civarında daha iyi seçenek yoksa Super Nova'yı birazdan sipariş vereceğim.

Alternatif olarak ATK Battle Axe Pro da var, ancak önermem. GameSir Super Nova bence çok daha iyi bir gamepad.

Alternatif olarak ATK Battle Axe Pro da var, ancak önermem. GameSir Super Nova bence çok daha iyi bir gamepad.
Bence rekabetçi fps oynanmayacaksa battle axe pro daha mantıklı bir seçim, mekanik tuşlarla daha uzun ömür sunuyor. Aynı zamanda 3 kademeli trigger yapısı oyunların klasik 2 adımlı triggerlara göre daha kolay oynanmasını sağlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı