3 bin TL'ye hafif mouse önerisi

Bütçe
3000

Kitsunechan

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, Gpx 2 faremi satmak zorunda kaldım. 3000TL bandında bir mouse arıyorum. Pek bir şey istemiyorum RGB olur olmaz fark etmez tercihim olmaması. Hafif olsun, yapısı gpx2 gibi olsun, böyle bir mouse biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.

İyi günler arkadaşlar, Gpx 2 faremi satmak zorunda kaldım. 3000TL bandında bir mouse arıyorum. Pek bir şey istemiyorum RGB olur olmaz fark etmez tercihim olmaması. Hafif olsun, yapısı gpx2 gibi olsun, böyle bir mouse biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.
VXE MAD R kullanıyorum memnunum 36gr ağırlığı vardı sanırım.

GPX şartı varsa A7 Ultra en mantıklı seçenek. Onun dışında Leviathan V4 var, ama bütçeyi biraz aşıyor.

1764152271128.png

Scyrox V6 ya da V8 ben V6 kullanıyorum aşırı hafif ve çok memnunum.

RAWM ürünleri ve A7 Ultra varken alınmamalı.

Gpx şartı varsa A7 Ultra en mantıklı seçenek. Onun dışında leviathan V4 var, ama bütçeyi biraz aşıyor.

Eki Görüntüle 2610956

Rawm ürünleri ve A7 Ultra varken alınmamalı.

Hocam konusu burası değil ama Leviathan V4 ile ES21 Pro arasındaki farklar neler aradaki 700TL'ye değer mi yılbaşında almayı düşünüyorum.

Hocam konusu burası değil ama leviathan V4 ile ES21 Pro arasındaki farklar neler aradaki 700TL'ye değer mi yılbaşında almayı düşünüyorum.

Değer hocam. Leviathan çok daha iyi bir mcu kullanıyor ve optik scroll ile geliyor. İşin içinde aynı zamanda 200mAh daha büyük bir batarya da var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı