3 bin TL'ye kadar işlemci önerisi

Hocam bence ikinci elde Ryzen 5 3600'e yonelebilirsiniz bulursun alma diyemiyorum Ryzen 3 1200 kullandığın için.
hocam almışken iyisinden olsun istiyorum bulursan alma diyemiyorum demişsiniz güzel demişsiniz ama piyasada güncel olarak 5500 5600 gibi işlemciler varken 3600e falan yönelmek bilemiyorum. belki ufaktan oynadığım maçlardan video kaydı falan alırım işlemci rahat çalışsın istiyorum açıkçası

Hocam bence ikinci elde Ryzen 5 3600'e yonelebilirsiniz bulursun alma diyemiyorum Ryzen 3 1200 kullandığın için.

R5 3600 mantıklı ama sarı sitede sanırım onlar da 2000TL civarına satılıyor. Eski nesil almaktansa 2000 civarına 5500 gelirse yeni nesil almak daha mantıklı olacaktır. Şöyle bir şey var 1.500'e falan fırsat 3600 falan denk gelirse direk kapması lazım.

Hocam almışken iyisinden olsun istiyorum bulursan alma diyemiyorum demişsiniz güzel demişsiniz ama piyasada güncel olarak 5500 5600 gibi işlemciler varken 3600e falan yönelmek bilemiyorum. Belki ufaktan oynadığım maçlardan video kaydı falan alırım işlemci rahat çalışsın istiyorum açıkçası.

Hocam ben olsam böyle yapardım alırken en iyisini alın haklısınız ama günü kurtarma denebilecek kadar kısa bir zaman için kullanacaksınız görüntü kaydı da zaten çok zorlamaz merak etmeyin.

R5 3600 mantıklı ama sarı sitede sanırım onlar da 2000TL civarına satılıyor. Eski nesil almaktansa 2000 civarına 5500 gelirse yeni nesil almak daha mantıklı olacaktır. Şöyle bir şey var 1.500'e falan fırsat 3600 falan denk gelirse direk kapması lazım.

Yok hocam 1500 TL altı ilanlar var.

Hocam ben olsam böyle yapardım alırken en iyisini alın haklısınız ama günü kurtarma denebilecek kadar kısa bir zaman için kullanacaksınız görüntü kaydı da zaten çok zorlamaz merak etmeyin.

Yok hocam 1500 TL altı ilanlar var.
1500 altı ilan varsa yiğite katılıyorum. Bu fiyata 32 MB onbellek CPU bazlı oyunlarda 5500den iyi performans verir. Hikayeli oyunlarda 5500 önde olur ama problem yaratmaz. 1500 altı ve 100-200 pazarlıkla R5 3600 düşürmek mantıksiz gelmiyor. Arastirin.

Antalya için baktım en ucuz ilan 1750 ne kadar pazarlık vardır 3600 için bilmiyorum. bu işlemci yeteri kadar yük kaldırabilir mi işlemci tabanlı oyunlar oynarken video kaydı/yayın falan verdiğimde sorun olur mu?

Hocam bide bu işlemci daha eski olmasına rağmen nasıl bu kadar fark atabiliyor 5500e şu an izliyorum şaşırıyorum bir yandan

Antalya için baktım en ucuz ilan 1750 ne kadar pazarlık vardır 3600 için bilmiyorum. Bu işlemci yeteri kadar yük kaldırabilir mi işlemci tabanlı oyunlar oynarken video kaydı/yayın falan verdiğimde sorun olur mu?

Hocam bir de bu işlemci daha eski olmasına rağmen nasıl bu kadar fark atabiliyor 5500e şu an izliyorum şaşırıyorum bir yandan.

5500 onbellek olarak kırpılmış bir işlemci olduğundan işlemci bazlı applikasyonlarda geride kalıyor. 3600 alacaksaniz alabildiginiz kadar indirim alın pazarlık yapın. Mümkün olduğunca ucuza getirin. Son olarak şunu belitmek isterim 1.500TL ve altına eğer 3600 bulursan almak mantıklı. 2000TL'ye yaklaştıkça zaten 5500'ler geliyor seçimini buna göre yap.

5500 onbellek olarak kırpılmış bir işlemci olduğundan işlemci bazlı applikasyonlarda geride kalıyor. 3600 alacaksaniz alabildiginiz kadar indirim alın pazarlık yapın. Mümkün olduğunca ucuza getirin. Son olarak şunu belitmek isterim 1.500TL ve altına eğer 3600 bulursan almak mantıklı. 2000TL'ye yaklaştıkça zaten 5500'ler geliyor seçimini buna göre yap.
Hocam o zaman ben bi teklifte bulunayım adama 1750ye koymuş ama 1300 falan diyeyim okeylerse giderim alırım. onun haricinde 2000'e 5500 buluyorsam alıyorum bulamazsamda 5600 için koşuşturuyorum okey midir?

Anladım hocam gerçekten son soru :D kusuruma bakmayın sizleride çok yordum. hani yayın falan açmak istersem 3600 bu konuda yeterli olur mu sadece ara sıra aklımdan öyle geçiyorda
Yayın ne yayını açmak istediğine bağlı. Eğer oyun yayını yapacaksan ve işlemci bazlı rekabetçi oyun oynayacaksan tabi caizse fps'i ekmek arası yer islemciden yayın yapmak. Ama sohbet yayınları için iş görebilir. Benim önerim oyun yayını için RX570 ile 720p48 veya 720p30 fps yayın vermek olacaktır oyun için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı