Şu an aklımdaki klavye bu bütçem 3000TL. Bu civarlarda klavye önerebilir misiniz ya da bu alınır mı?
Şu an aklımdaki klavye bu bütçem 3000TL. Bu civarlarda klavye önerebilir misiniz ya da bu alınır mı?
Hocam ne oyunlar oynuyorsunuz genellikle.
O zaman hocam keyfinize göre seçin derim eğer bu hoşunuza gittiyse alın.Çok fazla oyun oynamıyorum mesajlaşma falan oynarsam da Roblox League of Legends Valorant tarzı oyunlar.
O zaman hocam keyfinize göre seçin derim eğer bu hoşunuza gittiyse alın.
Hoşuma gitti ama klavyenin kronik bir sorunu teknik servisi garantisi gibi durumlardan biraz çekiniyorum bu markayı daha önce hiç duymadığımdan.
Anlıyorum bende benzer durum yaşadım hocam Ajazz Aj 159 Apex diye mouse aldım ilk kez ve bilip bilmeden sonradan malzeme kalitesinin berbat olduğunu anladım ayrıca scroll u da bozuldu.
Hocam Türkiye de ajazz distribütörü olmadığı için en fazla göndericinin eline gönderirim büyük ihtimalle o da bişey anlamaz diye göndermedim.Kötü olmuş hocam geçmiş olsun garantide vb yardım ettiler mi Ajazz iyi marka diye duyuyorum genelde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.