Freopz Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 Ekran kartı 4070 asus dual İşlemci 5 5600X 3000'e kadar çıkabilirim. Zorlarsam 3500. RDR2 gibi oyunlar oynuyorum. İşlemci stock olduğu için yaz vakti 75-80 arası görüyorum. Yeterli bir kule tipi önerirseniz sevinirim. Kasa: Rampage redsky. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
3000'e kadar çıkabilirim. Zorlarsam 3500. RDR2 gibi oyunlar oynuyorum. İşlemci stock olduğu için yaz vakti 75-80 arası görüyorum. Yeterli bir kule tipi önerirseniz sevinirim. Kasa: Rampage redsky.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.397 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #2 Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 7 Haziran 2024 #3 Maksimum 150mm destekliyor. Bence kule tipinden önce güzel bir kasa alsanız daha iyi. Yoksa tek önerebileceğim bu olur. Amazon.com.tr QTV dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Kasasının kaç mm desteklediğine bakmışsınızdır umarım. Ezbere öneri yapmayın lütfen.
Maksimum 150mm destekliyor. Bence kule tipinden önce güzel bir kasa alsanız daha iyi. Yoksa tek önerebileceğim bu olur. Amazon.com.tr QTV dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Kasasının kaç mm desteklediğine bakmışsınızdır umarım. Ezbere öneri yapmayın lütfen.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.397 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #4 pawEn dedi: Maksimum 150mm destekliyor. Bence kule tipinden önce güzel bir kasa alsanız daha iyi. Yoksa tek önerebileceğim bu olur. Amazon.com.tr Kasasının kaç mm desteklediğine bakmışsınızdır umarım. Ezbere öneri yapmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Yanlış görmediysem sığıyor olması lazım.
pawEn dedi: Maksimum 150mm destekliyor. Bence kule tipinden önce güzel bir kasa alsanız daha iyi. Yoksa tek önerebileceğim bu olur. Amazon.com.tr Kasasının kaç mm desteklediğine bakmışsınızdır umarım. Ezbere öneri yapmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Yanlış görmediysem sığıyor olması lazım.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 8 Haziran 2024 #5 H, Height, Yükseklik : 155mm.
Freopz Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #6 @pawEn @QTV RAM'ın üstüne binermi bir de. Amazon.com.tr birkaç kişi bunu önerdi iyi mi?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 9 Haziran 2024 #7 Freopz dedi: @pawEn @QTV RAM'ın üstüne binermi bir de. Amazon.com.tr birkaç kişi bunu önerdi iyi mi? Genişletmek için tıkla... Şuan fiyatını pek hak etmiyor. 1500TL ile 2100TL arasında 600TL fark var. 600TL'ye değecek bir fark yok yani.
Freopz dedi: @pawEn @QTV RAM'ın üstüne binermi bir de. Amazon.com.tr birkaç kişi bunu önerdi iyi mi? Genişletmek için tıkla... Şuan fiyatını pek hak etmiyor. 1500TL ile 2100TL arasında 600TL fark var. 600TL'ye değecek bir fark yok yani.
Freopz Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #8 @pawEn pawEn dedi: Şu an fiyatını pek hak etmiyor. 1500TL ile 2100TL arasında 600TL fark var. 600TL'ye değecek bir fark yok yani. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Sizin önerdiğiniz soğutucuyu alacağım ama kasayı sığıyor değil mi eminiz. Bir de bu beni kaç yıl götürür tahmini.
@pawEn pawEn dedi: Şu an fiyatını pek hak etmiyor. 1500TL ile 2100TL arasında 600TL fark var. 600TL'ye değecek bir fark yok yani. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Sizin önerdiğiniz soğutucuyu alacağım ama kasayı sığıyor değil mi eminiz. Bir de bu beni kaç yıl götürür tahmini.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 9 Haziran 2024 #9 Freopz dedi: @pawEn Tamamdır. Sizin önerdiğiniz soğutucuyu alacağım ama kasayı sığıyor değil mi eminiz. Bir de bu beni kaç yıl götürür tahmini. Genişletmek için tıkla... Kaç yıl götürür derken? Alacağınız işlemciye göre değişir. Arızalanma anlamında soruyorsanız sıvı soğutmalar gibi kolay arızalanan bir soğutucu değil.
Freopz dedi: @pawEn Tamamdır. Sizin önerdiğiniz soğutucuyu alacağım ama kasayı sığıyor değil mi eminiz. Bir de bu beni kaç yıl götürür tahmini. Genişletmek için tıkla... Kaç yıl götürür derken? Alacağınız işlemciye göre değişir. Arızalanma anlamında soruyorsanız sıvı soğutmalar gibi kolay arızalanan bir soğutucu değil.
Freopz Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #10 @pawEn pawEn dedi: Kaç yıl götürür derken? Alacağınız işlemciye göre değişir. Arızalanma anlamında soruyorsanız sıvı soğutmalar gibi kolay arızalanan bir soğutucu değil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. @pawEn biraz hortlatacağım ama benim anakart Prime B550M-K mış sorun olmaz değil mi Son düzenleme: 10 Haziran 2024
@pawEn pawEn dedi: Kaç yıl götürür derken? Alacağınız işlemciye göre değişir. Arızalanma anlamında soruyorsanız sıvı soğutmalar gibi kolay arızalanan bir soğutucu değil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. @pawEn biraz hortlatacağım ama benim anakart Prime B550M-K mış sorun olmaz değil mi