3 bin TL'ye R5 5600X işlemciye kule tipi soğutucu önerisi

Freopz

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
4070 asus dual
İşlemci
5 5600X
3000'e kadar çıkabilirim. Zorlarsam 3500. RDR2 gibi oyunlar oynuyorum. İşlemci stock olduğu için yaz vakti 75-80 arası görüyorum. Yeterli bir kule tipi önerirseniz sevinirim. Kasa: Rampage redsky.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum 150mm destekliyor. Bence kule tipinden önce güzel bir kasa alsanız daha iyi. Yoksa tek önerebileceğim bu olur.

Kasasının kaç mm desteklediğine bakmışsınızdır umarım. Ezbere öneri yapmayın lütfen.

Maksimum 150mm destekliyor. Bence kule tipinden önce güzel bir kasa alsanız daha iyi. Yoksa tek önerebileceğim bu olur.

Kasasının kaç mm desteklediğine bakmışsınızdır umarım. Ezbere öneri yapmayın lütfen.

Yanlış görmediysem sığıyor olması lazım.

1717794033970.png

1717794092969.png

H, Height, Yükseklik : 155mm.

@pawEn

Tamamdır.
Sizin önerdiğiniz soğutucuyu alacağım ama kasayı sığıyor değil mi eminiz. Bir de bu beni kaç yıl götürür tahmini.
Kaç yıl götürür derken? Alacağınız işlemciye göre değişir. Arızalanma anlamında soruyorsanız sıvı soğutmalar gibi kolay arızalanan bir soğutucu değil.

@pawEn

Kaç yıl götürür derken? Alacağınız işlemciye göre değişir. Arızalanma anlamında soruyorsanız sıvı soğutmalar gibi kolay arızalanan bir soğutucu değil.

Tamamdır teşekkürler.

@pawEn biraz hortlatacağım ama benim anakart

Prime B550M-K mış sorun olmaz değil mi​

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı