3 bin TL'ye side print klavye önerisi

• Konuyu başlatan CannB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 143

CannB

Hectopat
Maksimum bütçe 3K. Aklımda he 75 tri vardı ama o pembe olduğu için vazgeçtim. Tamamen siyah veyahut koyu gri - siyah side print keycapsları olan klavye arıyorum. Kablosuz olması şart. Ne önerirsiniz?

Bu tarz görünümlü klavye arıyorum.

@Mando9098 hocam sizin bilginiz var mı?

Dosya Ekleri

• RedragonUCALK673PROSidePrinted75_WirelessRGBGamingKeyboard_1.png
    RedragonUCALK673PROSidePrinted75_WirelessRGBGamingKeyboard_1.png
    644,4 KB · Görüntüleme: 27
  • ATTACK-SHARK-X85-75-Mechanical-Gaming-Keyboard-Coiled-Cable-Set-Hot-Swap-Wireless-Cherry-Prof...jpeg
    ATTACK-SHARK-X85-75-Mechanical-Gaming-Keyboard-Coiled-Cable-Set-Hot-Swap-Wireless-Cherry-Prof...jpeg
    147 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Epomakar'ı alıp üstüne Temu'dan o keycapsleri 600lira civarına sipariş edebilirsiniz aslında.
Kendisinden gradyan keycaps sahibi klavyeler var birkaç tane ama hangisi iyi bilemiyorum.

@Michael_Kaiser @muratscd @kxy @ca9an hocalarım yardımcı olurlar bu konuda.

Bu arada yeni keycaps alıp eski gradyan keycapslerini satanlar var sahibindende dolap uygulamasında felan. Geçen günlerde denk gelmiştim bazen uyguna bırakıyorlar. Bakabilirsin hocam onlara da.

Teşekkür ederim arkadaşlar, sanırım keycaps alıp daha sonradan takmak daha mantıklı gibi. 3K civarına kadar gene resimdeki gibi tasarımlı sağ üstte knob olan bir kablosuz klavye öneriniz olur mu peki?
Epomakar'ı alıp üstüne Temu'dan o keycapsleri 600lira civarına sipariş edebilirsiniz aslında.
Kendisinden gradyan keycaps sahibi klavyeler var birkaç tane ama hangisi iyi bilemiyorum.

@Michael_Kaiser @muratscd @kxy @ca9an hocalarım yardımcı olurlar bu konuda.
X85 dışında bu şekil klavye yok. @Yuiis hocam atmış zaten. Kötü ürün değil, ben markayı sevmediğimden sadece tercih etmezdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı