3 ders ile sınıfta kalınır mı?

trzeta82

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, şu an 3 dersten kalıyorum 10. sinifim sinifta kalir miyim? Edebiyati geçtim Anadolu lisesindeyim.

Fizik kimya matematikten kalıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır 3 dersten sınıfta kalma sistemi 9. sınıflardan itibaren geçerli olacak yani siz eski sisteme tabisiniz. Genel ağırlıklı ortalamanız 50+ ise ve Edebiyat dersinden geçtiyseniz "düz" sınıftan geçeceksiniz, herhangi bir sınıfta kalma veya sorumluluk durumunuz yok.

Eğer genel ortalaman 50'den düşük ise kaldığın derslerden sorumluluk sınavına girmek zorundasın.

Kaynak.

Hayır 3 dersten sınıfta kalma sistemi 9. sınıflardan itibaren geçerli olacak yani siz eski sisteme tabisiniz. Genel ağırlıklı ortalamanız 50+ ise ve Edebiyat dersinden geçtiyseniz "düz" sınıftan geçeceksiniz, herhangi bir sınıfta kalma veya sorumluluk durumunuz yok.

Eğer genel ortalaman 50'den düşük ise kaldığın derslerden sorumluluk sınavına girmek zorundasın.

Kaynak.
Ben geçen sene 9 da matematik ten kaldım ama sorumluluk çıkmadı bana alt ders olarak işlenmez değilmi?

Ozaman ders sayisinin bir önemi yok ortalamamın 50 ustu ve edebiyattan geçmem lazım dimi

Ben geçen sene 9 da matematik ten kaldım ama sorumluluk çıkmadı bana alt ders olarak işlenmez değilmi?
Yeni sistem bu sene ki 9. sınıflarda geçerli yani sizi etkileyen bir durum yok. Genel ortalamanız 50'den fazla olduğu sürece ve Edebiyattan kalmadığınız sürece hiçbir sorumluluğa kalmadan sınıfı geçeceksiniz.

Kaynak.
Bu doğru mu acaba bende 10.sınıfım fizik,kimya ve biyolojiyim kötü geldi geçemezsem bi sıkıntı yok mu yani edebiyat hocama sormuştum öyle bişi yok demişti

Technopat Haberler

Geri
Yukarı