3. disk olarak SSD alınır mı?

BistyWraith

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Lise
Merhaba, bugün tanıdık bir internet kafeye gittim SSD satar mısın diye sordum, "SSD'yi ne yapacaksın 10 20 saniye fark için fazla para vermeye değmez" dedi. Şu an 2 tane 250'lik SSD var 3. olarak SSD ya da HDD takacağım çok fark yaratır mı? Oyunlara girişimde ne kadar fark olur?

Merhaba, bugün tanıdık bir internet kafeye gittim SSD satar mısın diye sordum, "SSD'yi ne yapacaksın 10 20 saniye fark için fazla para vermeye değmez" dedi. Şu an 2 tane 250'lik SSD var 3. olarak SSD ya da HDD takacağım çok fark yaratır mı? Oyunlara girişimde ne kadar fark olur?

Bunu bir mağazaya gittiğinde Satış danışmanı ''SSD'yi ne yapacaksın?'' Sorusunu sormuyorlar ben bu soruya aşırı gıcık oluyorum "sana ne kardeşim" der geçerim. Al gitsin SSD her halukarda işini fazlasıyla görür sistem daha rahat nefes alır.

Windows kurup kullanmayacaksan pek fark olmaz, HDD'nin sağlığını kontrol etmelisin almadan önce ama SSD her halükarda öneririm.

Windows SSD'ye kurulu, HDD'ye oyun falan kuracağım eğer ki HDD alırsam.

Oyun için ise bence SSD alman daha mantıklı HDD de en ufak bir hata bozulmasına mağal oluyor HDD çok kullandıkca çabuk bozulur zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı