Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V)
Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB
RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16
Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX
Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W
Kasa: Zoko Chiko ARGB
SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4
HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5"
HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5"
İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2
- Meslek
- Öğrenci
Bizzat Gamepower PSU'su patlayan bir arkadaşım var, tabii ki internetten 2-3 kişinin yazdığı mesaja göre yorum yapmıyorum. Ayrıca bilindik markaların bütün ürünlerinin iyi olduğunu da söylemedim, MSI'ın da, ASUS'un da, Gigabyte'ın da, kısacası bütün markaların kötü ürünü vardır. Ancak Gamepower ve Rampage gibi çöp markalar kadar kötü değiller. En azından büyük bir markanın adı altında üretilen ve belirli testlerden geçen ürünler, Gamepower gibi, Gameforce gibi, Hadron gibi merdivenaltı üretim değiller.Zaten ancak internetten bakarak yaziyorsunuz bunlari. Kullanana da çemkiriyorsunuz. Bende monitoru var, arkadasimda kasasi var baya baya memnunuz. F/p ise hepsi alinir. Ne saniyorsun bilindik markalarin butun modelleri efsane falan mi saniyorsun ?
Bitfenix Tayvan markasıdırBu dediklerinin hepsi Çin'den atığın kasa bile Çin'in.
Ayrıca Çin markası olsa bile Çin'de üretilen hiç mi kaliteli ürün yok? Kullandığın her şeyin %80'inden fazlası zaten Çin'de üretiliyor.
Bitfenix ise orta segmentte F/P ve belirli bir kalitenin üzerinde bir marka. Bu bütçede daha iyisi varsa paylaş, sonuçta bu bir öneri konusu. Öneri konularının kesin çözümü yoktur, daha iyisi varsa buyur mikrofon sende.