3 GB RAM'li sistemde Windows 10 çok yavaş çalışıyor

Ben 2 GB RAM ile de 64 Bit Windows 10'u rahat kullanmıştım, bugün 4 GB yaptım. SSD sistemin hızını belirgin bir şekilde artırıyor, RAM'den ziyade SSD öneririm.
 
peki w10 32 bit iso atacak var mı
 
1 GB RAM'li PC'me Windows 10 yükledim :) 3 kat daha büyük başarı.

Övünmek gibi olmasın ama.

Peki Windows 10 32 bit ISO atacak var mı?
 
Bitler şunlar bunlar millet güzel güzel üfürmüş.
Ben izah edeyim Windows10 kendisi 2 küsür GB RAM tüketiyor en az (ideal olan). Sana kalan oyun alanı 1 GB bile değil. Chrome'da 1-2 sekme açsan bile zaten tüketeceksin bunu. Yapacağın şey basit. Bir SSD alır RAM'i 4 e tamamlarsan bilgisayar akar gider. İmkanlar el vermiyorsa daha düşük bir Windows sürümü yüklenebilir.
Fakat!
Burası bir teknoloji sitesi ve şunu belirtmek gerekir eski Windows sürümlerine güncelleme gelmediği için güvenlik açığı daha yüksek. Tavsiye etmem. En olacak şey RAM ve SSD takviyesi.
 

Efendim RAM çok kötü affedersiniz ama DDR2 657 MHz 3 GB RAM Windows 10 için. Anakart a uyabilen yeni bir RAM alın derim. SSD almanızda gerekebilir tabii. 4 GB 1600 MHz CL11 bir RAM bile işini görebilir (Windows 10 un bazı ayarlarını kapatırsan 4 gb ram yetebilir. Windows 10 performans ayarlarını yaparsan) fazla RAM istemeyen oyunlar ve video izleme vs. yapacaksanız 🙂
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı