Yok hiçbir şey yaşanmadı. Tembellik hep. 500 binden falan buna çektim.3 kere girip bu sonuçları elde ettiysen çalışma düzeninde bir problem var. Ya yatmayı tercih ediyorsun, ya psikolojik anlamda sıkıntı çektin ya da genel şartlar el vermedi. Hangisi olduğu önemli değil, işin sonunda iyi olmayan bir sonuç elde etmişsin. Bu puanda ben bunu okurum dediğin bir yer yoksa artık bir işin ucundan tutmanın vakti gelmiş.
Elinde olmayan problemler yaşanmadıysa 3 senede okul hızında sıfırdan adam yetişir sonuçta. Gerçekler bu.
Ben okumak istiyorum.3 defa sınava girip üstüne bir kez daha mezuna kalmak seni çok yorar bu senekinden daha kötü bir sonuç yapabilirsin. Artık kendini geliştirebileceğini düşündüğün bir bölüm yazıp gitmen en iyisi diye düşünüyorum. İki yıllık önü açık sağlık bölümlerinden herhangi birini tercih edip mezun olduktan sonra KPSS ile devlete atanmayı veya özel kurumlarda çalışma imkanına sahip olabilirsin.
Ben okumak istiyorum.
Hocam bilmiyorum onu sordum zaten. 2 yıllık falan istemiyorum. Ankara HBVÜ YBS hayalim vardı. 10 netle kaçırdım.Mezuna kalmak mı istiyorsunuz yani?
Hocam bilmiyorum onu sordum zaten. 2 yıllık falan istemiyorum. Ankara hbvü YBS hayalim vardı. 10 netle kaçırdım.
Hocam bilmiyorum onu sordum zaten. 2 yıllık falan istemiyorum. Ankara HBVÜ YBS hayalim vardı. 10 netle kaçırdım.
Hocam 2 yıllık düşünmüyorum.DGS'den geçme şansın yok mu? Bence mezuna kalmaktan mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.