3 gün kullanılan laptop iade edilir mi?

Efety10

Centipat
Ben geçenlerde bir laptop aldım ve beklediğimden kötü performans veriyor. Nereyedeyse çoğu uygulamada kasıyor. 3 gün deneme surecim oldu ve iade etmek istiyorum. İade edebilir miyim?(Acer Nitro 5 4060 i7 12650H)

Son düzenleyen: Moderatör:
İade edebilirsiniz hocam. Cayma hakkı kapsamında laptopu hiçbir gerekçe göstermeden iade edebilirsiniz.

Geldiği gibi kutulayıp, iade talebi açın. Üründe çizik vs olmadığını belgelemek için fotoğraflarını çekip mail atabilirsiniz. Özellikle adaptörü.

Trendyol Yetkili satıcı

İade edebilirsiniz hocam. Cayma hakkı kapsamında laptopu hiçbir gerekçe göstermeden iade edebilirsiniz.

Geldiği gibi kutulayıp, iade talebi açın. Üründe çizik vs olmadığını belgelemek için fotoğraflarını çekip mail atabilirsiniz. Özellikle adaptörü.

Sadece koruma köpüğü yok onu bence neden olarak saymazlar zaten 4 gündür elimde 2 gün hiç açmadım 2 günde anca kurulum falan yaptım

Freedos geldiyse ve içine işletim sistemi kurduysanız ki kullandığınıza göre kurmuşsunuz iade almıyorlar diye biliyorum.
Win 11 home yüklü geldi

14 gün koşulsuz iade hakkınız var eğer cihaza zarar vermediyseniz.

Yok zaten sistemi sizden tavsiye alarak almıştım hiç oynamadım bile sayılır aynısı gibi kutuladim ve masaüstüne geçmeye karar verdim

Hocam ben Victus atmışım. Sıcaklıklar yüzünden mi iade etmek istiyorsunuz?

Siz bu sistem de iyi demiştiniz o yüzden belirttim hocam performans beklediğim gibi değil ve evet PC ile 100 dereceyi gördüm oynadığım oyunda Detroit genel iade etmek istemem performans ile kaynaklı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı