3 günlük Samsung A54 şarjı cok hızlı bitiyor

Ben akşam eve geldiğimde %100'e kadar şarj ediyorum. Ertesi sabah evden çıkana kadar yaklaşık 30-35 dk. video izliyorum yada instagrama giriyorum. %92 civarı şarj ile evden çıkıyorum genelde. Gün içinde navigasyon, outlook ve telefon konuşmasını sıklıkla kullanıyorum. Arada kısa kısa twitter ve instagramada giriyorum. Buna rağmen akşam eve geldiğimde %30 ile %40 aralığında bir şarjı kalıyor genellikle. Navigasyon ve spotify o gün biraz fazla kullanıldıysa belki %30'un altına inebiliyor. Navigasyondan ötürü ekranın açık kalma süresi fazla oluyor. Bazı günler aralıklarla 3 saate kadar sadece navigasyon çalışıyor.

Vallahi işte ben senin o dediklerinin hicbirini yapmiyorum ona ragmen 4 saate bitiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi işte ben senin o dediklerinin hicbirini yapmiyorum ona ragmen 4 saate bitiyor.
Bence ya cihazda bir sorun var, ya da arka planda çalışan tonla program. Yoksa bu kadar kısa sürede bitmesi bana mantıklı gelmedi.

Pil kendini kalibre ediyor. Belli bir süre böyle devam eder. Endişelenmeyin.

Abim 6 aydır kullanıyordu, ona M34 aldım, ondakini, yani A54'ü ben aldım, ve sizin dediğiniz gibi 3 saatlik ekran süresi anca alıyorum, acaba ne zaman kalibre olacak. Zaten 6 ay geçmiş. Delireceğim.

Vallahi ben aldiktan sonra 5 gün sonra düzeldi şarji 1 gün yetiyor film dizi falan izliyorum 2 saat falan bence siz garantiye gönderin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…