3 hafta sonradan yok yazılır mıyım?

chiunquevico

Centipat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, 3-4 hafta önce 2 gün okula gitmedim ve haftalardır yok yazılmadım bundan sonra bu devamsızlık e-Okul'a işler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmıyorum ama düşük bir ihtimal yazabilir, diğer arkadaşlarına sor onların 2 hafta içindeki devamsızlıkları yazılmışsa senin ki yazılmaz, ama hiç birinin yazılmamışsa ya sonradan işler ya da yazmıyordur.

Bizim zamanımızda müdür yardımcısı devamsızlıkları 1 ay sonradan okulun kapanacağı hafta işlemişti. İstediği zaman işleyebiliyor ama hepsi yapar mı bilmiyorum. Şu an sistem nasıl bilmediğim için net bir şey diyemem. Bir müdür yardımcısına sorun bence.

Devamsızlık değişikliğini sadece 2gün içerisinde yapabiliyorlar demişti müdür yardımcısı.
Evet bize de öyle dendi. Sanırım yeni Milli Eğitim Bakanı'nın uygulamalarından biri. Artık 2 gün geçtikten sonra oynama yapılamıyor.

Geçen aylarda Yeni gelen düzenleme ile idare yetkilileri yapılan devamsızlıkları artık en geç 24 saat içinde ekleyebiliyor.

Evet bize de öyle dendi. Sanırım yeni Milli Eğitim Bakanı'nın uygulamalarından biri. Artık 2 gün geçtikten sonra oynama yapılamıyor.

Geçen aylarda yeni gelen düzenleme ile idare yetkilileri yapılan devamsızlıkları artık en geç 24 saat içinde ekleyebiliyor.

Devamsızlık değişikliğini sadece 2gün içerisinde yapabiliyorlar demişti müdür yardımcısı.

Her ne kadar sistemsel olarak öyle olsa da, işin arka planında bilmediğimiz çok fazla şey var. Misal, öğretmenlerin girdiği e-Okul paneli ile müdür yardımcılarının/müdürlerin girdiği e-Okul paneli aynı değil. Aynı yetkileri barındırmıyor. Muhtemelen müdür hesabından tüm değişiklikler yapılabiliyordur. Zira bir devamsızlıkta hata bulunuyorsa, sonraki sene bile geçmiş senenin devamsızlığına müdahale edildiğini görmüştüm.

5 gün içinde izinli yapılıyor hatta pazartesi gidip çarşambadan itibaren izin yazdıracağım. En son gittiğimde eğer yok yazılırsan 5 gün içinde velin gelsin, izin yazdırsın diyor. Yönetmeliğe göre bu kadar oluyormuş. Ayrıca bu olay bana da oldu, 2 ay oldu yarım gün okuldan kaçtım, yazmadılar hala.

Her ne kadar sistemsel olarak öyle olsa da, işin arka planında bilmediğimiz çok fazla şey var. Misal, öğretmenlerin girdiği e-Okul paneli ile müdür yardımcılarının/müdürlerin girdiği e-Okul paneli aynı değil. Aynı yetkileri barındırmıyor. Muhtemelen müdür hesabından tüm değişiklikler yapılabiliyordur. Zira bir devamsızlıkta hata bulunuyorsa, sonraki sene bile geçmiş senenin devamsızlığına müdahale edildiğini görmüştüm.
Düzenleme bu eğitim öğretim döneminde geldi. Geçmiş dönemleri referans alarak yorum yapmayınız. Haklı olabilirsiniz fakat öyle bir şey olsa şuana kadar işlenmemiş bir kaç devamsızlığımı daha sonra geçirirlerdi diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı